kardi Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Mam pytanie.Co poza względami estetycznymi,decyduje o wyborze małego rounda w miejsce niskoprofilowca w Waszej ocenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Przygladam się tej calcuttcie. Pytanko Panowie,można tam zapodac availa? Jesli tak ,to czy zakreci od 5g? Edytowane 20 Października 2014 przez skius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) . Edytowane 20 Października 2014 przez Ugly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Zaryzykuję odpowiedź na podstawie możliwości CC51...201 z availem da radę (jeśli się mylę to zaraz ktoś mnie poprawi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Mam pytanie.Co poza względami estetycznymi,decyduje o wyborze małego rounda w miejsce niskoprofilowca w Waszej ocenie?U mnie: trwałośc(CC51), b. dobre opinie innych uzytkownikow, dostepność tuninngowanych szpulek....Choć z estetycznego, ważnego dla mnie, punktu widzenia są delikatnie mówiąc, średnie. Nie wiem czy CC101 da się zaliczyć do małych roundów, ale jeśli tak to kolejny element by dochodził : bardzo duża(z Availem) uniwersalność. Też wolę niski profil z wyjatkami starej rodziny CC i małej RyogiiU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Zaryzykuję odpowiedź na podstawie możliwości CC51...201 z availem da radę (jeśli się mylę to zaraz ktoś mnie poprawi)Bob ! Czy jest Avail do CC 201? Chyba nie ? (jesli się mylę to niech mnie zaraz ktoś poprawi)U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Kurde, chyba nie ma ale gdyby był to da radę(jesli się mylę to niech mnie zaraz ktoś poprawi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Marcinie!Jak wiesz nie jestem znawcą budowy multików i ich odmienności konstrukcyjnych,ale...niskie profile też bywają trwałe,To co w środku chyba też bywa podobne,a ergonomia... .A jednak nadal okrąglaki mają super zwolenników.Zresztą trudno się dziwić patrząc np. na Morrum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Mam pytanie.Co poza względami estetycznymi,decyduje o wyborze małego rounda w miejsce niskoprofilowca w Waszej ocenie? Doskonałość formy, trwałość, cięte z jednego "ciała". Przez analogię - okrągłe są sexy... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Przez analogię - okrągłe są sexy...hmmmm, mam małe dłonie więc jak okrąglak nie mieści mi się w łapie to mi się nie podoba przez analogię jak nie mieści mi się w łapie... czy to nie paradoks? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Piotr - tu jest odpowiedź na Twoje pytanie...Wydaje mi się, że "multik" z prawej będzie trwalszy i mniej zawodny... fot. multików zaczerpnięta z sieci... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 To za mały "round", jak na mój gust, ale Andrzej zmierza w dobrym kierunku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Piotr - tu jest odpowiedź na Twoje pytanie...Wydaje mi się, że "multik" z prawej będzie trwalszy i mniej zawodny... fot. multików zaczerpnięta z sieci...Ciekawe, który szybciej będzie obracał szpulą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 ten z lewej "multik" poza tym bardziej wyjechany...wnioskuję po szerokości prześwitu ............ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 A na giełdzie pewnie i tak będzie, że z niskim przebiegiem, że nie bite i lekko chodzą...wręcz maślanie, o ile najpierw dobrze się posmaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Albo ten z prawej jest na mikro module i przez to ma mniejsze luzy Ps: mogę w ramach czynu spolecznego sprawdzić oba i potem napisać który miał bardziej spasowane mechanizmy i bardziej maślaną pracę Ps2 szkoda, że zdjęcie nie jest od strony knobów i pewnie nie jest to sprzęt JDM, ale nie można mieć wszystkiego. Edytowane 20 Października 2014 przez minecjusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 ten z lewej "multik" poza tym bardziej wyjechany...wnioskuję po szerokości prześwitu ............ Obawiam sie że to nówka ... TATULA ze specjalnym wodzikiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) To jest wersja JDM round a nie jakieś tam placki China j/w;). Trzeba popróbować dobrego okrąglaka i wtedy będzie wszystko jasne:))) Edytowane 22 Października 2014 przez PILOT 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 ten z lewej "multik" poza tym bardziej wyjechany...wnioskuję po szerokości prześwitu ............ Ja bym stawiał, że to bardziej już uwarunkowania fabryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Temat rozwija się bardzo pięknie Jest szansa na oddzielny wątek wysoce specjalistyczny? np. "Krągłość a płaskość użytkowanego sprzętu w stosunku do szarej rzeczywistości wędkarskiej" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 poprosilem moda o usuniecie mojego wpisu, bo myslalem, ze nic nie wniesie do tematu a tu ... taki kwiatek wszystkim uwazajacym roundy za trwalsze, ze wzgledu na forme, niz low profile proponuje rozebrac po jednym z kazdego rodzaju i porownac wszystkie mechanizmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 poprosilem moda o usuniecie mojego wpisu, bo myslalem, ze nic nie wniesie do tematu a tu ... taki kwiatek wszystkim uwazajacym roundy za trwalsze, ze wzgledu na forme, niz low profile proponuje rozebrac po jednym z kazdego rodzaju i porownac wszystkie mechanizmy Ale równocześnie czy osobno? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Doskonałość formy, trwałość, cięte z jednego "ciała". Przez analogię - okrągłe są sexy... Noo Andrzeju - nieźle rozbujałeś tę łódkę ... :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Mając takie dwa "zestawy" byłbym rzadkim gościem w domu, praktycznie - non stop na rybach. A jakie poważanie u kolegów po kiju... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi