platynowłosy Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 ABU Morrum 1601 / 3601 + tuning, kasa powinna się zgadzać... Trochę fotek znajdziesz tutaj: http://www.andrzejstanek.pl/post/40Oj mój zacny Panie Boże.....Serducho dostało speeda po obejrzeniu Twoich zdjęć....I portfel też...Przepraszam Kolegów, że nie konkretnie na temat, ale zdjęcia @Andrzeja tylko przypieczętowały decyzję o Morrmie. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 No to podeślę Ci szybko na priv nr. tel. gdzie dostaniesz nówkę MORRUM ZX 3601 (czarny) z papierami za jedyne 1420,00. Miałem ją dzisiaj w ręce, dokładnie sprawdziłem i byłem w trakcie rozmyślania - brać czy nie brać... I nagle na giełdzie pojawił się CC 51S - problem został rozwiązany. A za fotki - miło mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 No to podeślę Ci szybko na priv nr. tel. gdzie dostaniesz nówkę MORRUM ZX 3601 (czarny) z papierami za jedyne 1420,00. Miałem ją dzisiaj w ręce, dokładnie sprawdziłem i byłem w trakcie rozmyślania - brać czy nie brać... I nagle na giełdzie pojawił się CC 51S - problem został rozwiązany. A za fotki - miło mi. To się nazywa fart...był problem i nie ma problema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Problem pozostał - dla kieszeni... Następną zimę chodzę w trampkach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 "Boso ale w ostrogach" ! (będzie jakaś fajna fotka mam nadzieję? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ale "trafiejka", ja zawsze muszę czekać do bólu;) i to jeszcze ShallowSpecjal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jeden jeździ po świecie i przez sporą liczbę podróży oszczędza na butach....boso przez świat Tak więc jak masz na trampki to nie jest źle....zwłaszcza, że za moich czasów trampki były za 20zł, a nie jak teraz, ta sama firma i jedno zero na końcu do ceny dodali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Problem pozostał - dla kieszeni... Następną zimę chodzę w trampkach... na glupie zaczepki zawsze bedziesz mogl odpowiedziec jak rycerz do ksiezniczki:- o rycerzu! ale mnie sie chce!- @#&! tam, zobacz jakiego mam zaj#€&$! pomalowanego na zielono konia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Piotr oświeć mnie, co z tym "koniem". Jak się księżniczce chce to trzeba być uczynnym. Ale dlaczego "zielony"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jedzie rycerz na koniu i widzi księżniczkę. Myśli sobie: Podjadę do niej powoli to ona zapyta: dokąd tak powoli jedziesz rycerzu ja wtedy odpowiem: powoli, bo powoli ale może byśmy się $X#@&$!? Więc przejechał obok księżniczki powoli, ale księżniczka nie zwróciła na niego uwagi. Rycerz myśli: To ja teraz przejadę obok niej szybko, a ona zapyta: dokąd tak szybko jedziesz rycerzu? Ja wtedy odpowiem szybko, bo szybko ale może byśmy się $X#@&$!? Jak pomyślał tak zrobił. Niestety księżniczka znów nie zwróciła na niego uwagi. Zdesperowany rycerz pomyślał: wobec tego przemaluję swojego konia na zielono i przejadę obok księżniczki, wtedy ona zapyta: skąd rycerzu masz zielonego konia? Ja wtedy odpowiem: zielony, bo zielony ale może byśmy się $X#@&$!? I znów jak pomyślał tak też uczynił. Przejeżdża rycerz na zielonym koniu obok księżniczki, a księżniczka się pyta: - Rycerzu a może byśmy się $X#@&$!? - $X#@&$! bo $X#@&$! ale zobacz jakiego mam zaj#€&$! pomalowanego na zielono konia! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 No to teraz już wiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) To może tak w skrócie, na pytanie zadane przez Pawła, zanim temat podryfował ostatecznie w przepiękną krainę krągłości Przynajmniej od pewnego czasu mechanizmy w płastugach nie ustępują mocą tym z okrąglaków. Ba, są producenci, którzy serwują tę samą treść w obu formach (vide Daiwa). Dla mnie to roundy są trwalsze obtyle, że te, które mnie interesują, wykonano w całości lub w dużej mierze z metalu, podczas gdy sporo dobrych, niskich profili zdominowana jest przez grafit i jego mutacje (mowa o skorupie). Coś za coś. W moim przypadku dupiasta Luna wyparła anorektyczne Revo. Obfite kształty stawiam nad tzw. ergonomię, zwłaszcza, że Luną łowi mi się wygodniej. A że monogamia nie leży w wędkarskiej naturze, w przyszłości harem zasili przynajmniej jedna krągła, złotowłosa ślicznotka No i zabrakło odpowiedzi :D Wydaje mi się, że wyboru dokonujemy przez pryzmat osobistych preferencji, określonego budżetu i pewnych mitów, które współtworzą te pierwsze. Edytowane 21 Października 2014 przez Dienekes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Taaaa... kupujesz to na co ci portfel pozwoli, to co ci się podoba, użytkujesz zgodnie z przeznaczeniem, dbasz... I wszystko gra a to, że często chce się mieć więcej niż jeden czy dwa to już skutek uboczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Diekenes słusznie przywołał nas do porządku , Autorowi wątku nie o superlaski chyba chodziło , chociaż...kto wie ,a zawsze miło pożartować Jako zakochany w niskich profilach nie mogłem nie zapytać. Zaczynając od roundów na prawą rękę,bo innych nie produkowano(chyba),musiałem zmieniać spinningowe nawyki i trzymać wędzisko w czasie prowadzenia przynęty w lewej ręce .Ambassadory i Daiwy służyły połowowi szczupaków i łososi oraz parsęckich troci .Szpule głębokie,ciężkie,nie ta ręka,jednym słowem początki były koślawe.Gdy Ambassadorami można było kręcić LH kupiłem ich kilka i służyły godnie.Jeden z nich -Amba 5501-c3 o ślicznym wiśniowym odcieniu 3 łożyskach i przełożeniu 1- 5,3.służy do dziś szczególnie gdy troluję wielkimi przynętami.Reszta trafiła może i do Was Pierwszy niskoprofilowiec - Curado Bantam zmienił moje spojrzenie na casting choć do ideału było mu daleko...Potem następne i następne zarówno Daiwy jak i Shimano.Coraz lżejsze multiki,coraz lżejsze szpulki,coraz dalsze rzuty lekkimi przynętami.Tak więc lekkie roundy oceniam z pewnym nieuzasadnionym może dystansem opierając się na wcześniejszych doświadczeniach z cięższymi ich kolegami i zawsze pojawia się pytanie:dlaczego nie płaszczak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 ..."i zawsze pojawia się pytanie:dlaczego nie płaszczak ?"...no własnie? To kwestia osobistych upodobań i preferencji. Bez problemu znajdzie się "plaskate" o wytrzymałości nie gorszej od "okrąglaków". Z posiadanych przeze mnie Daiwa Alphas 150, ABU Revo Toro51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Bob i skasowali nas w angielskim stylu (kupię, sprzedam)... W zasadzie to racja, śmietnik się zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Zgadzam się, choć przyznasz, że dawka szczerej, koleżeńskiej złośliwości nikomu nie może zaszkodzić a jedynie wzmocnić organizm a na fotki czekam, bo te Twojego autorstwa bywają dla mnie inspiracja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Zgadzam się, choć przyznasz, że dawka szczerej, koleżeńskiej złośliwości nikomu nie może zaszkodzić a jedynie wzmocnić organizm a na fotki czekam, bo te Twojego autorstwa bywają dla mnie inspiracja W myśl zasady co nas nie zabije to wzmocni. Jasne - fotki będą zrobione, najpierw gruntowny przegląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 powiem Ci jak to mówią u mnie tubylcy "a idze,idze,idze giździe jeden" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie ten wątek, wiem. Następny w kolejce CC 401. Tomek takiego też szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie! Na Merliny się nie wybieram.Tym czasem kupiłem szpulkę płytką do Hyper Lariata. A do Paganiego będzie wędka na tym uchwycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Niezła alufelga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Tomy, "wyszczuplałeś" stopkę w Pagani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Tomy, "wyszczuplałeś" stopkę w Pagani?Tak ale niepotrzebnie chyba bo pójdzie do wędki na tym uchwycie. ...albo na czarnym?Tak na czarnym będzie lepiej pasował. Edytowane 21 Października 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ten HYPER LARIAT to Steez po komorze tlenowej? Zgadzam się z Waldkiem - piękna felga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi