Andrzej Stanek Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 BOB wolał bym trochę dłuższy, zakładając, że szklak - 6'8" lub 7' wszystko zależy od blanku, estetyki, samego projektu i wykonania. Przecież Wiesz, że w obliczu urzekającej "wędy", projektu, potrafimy przyklęknąć i zaakceptować status quo wbrew naszej pierwotnej deklaracji, głoszonemu zdaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Chłopie! gratki za zastosowaną składnię w ostatniej wypowiedzi to na prawdę zmusza mózg do wytężonej pracy, podczas dwukrotnego czytania ze zrozumieniem tekstu A co do kija. W tej długości z tym typem uchwytu to na prawdę musi bić super lekki (bo wyważyć to tego się nie da) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Mozr jakis seryjny patyk z japoni ... Widziem piekne abu na pstragi oraz rock fishe ( bfs modele ) ich wyglad byl cudny - doslownie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 BOB - nie wiem, dlatego pytam. Michał - kij będzie z pracowni, blank szklak - chyba... Japońce są ładne i czasami kuszą, mam to za sobą. Na fot mój młynek, robione w domu więc bez fajerwerków pleneru. Na te przyjdzie czas. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Zawsze jak nie szklak mozna jakiegos lammiego ogarnac w FA nie kreca zadnych szklakow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Typ "mgławicowo-romantyczny" widać że jesteś zauroczony Fajne jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 w FA nie kreca zadnych szklakow ? Kręcą, jednak tym razem ma być szaleństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Typ "mgławicowo-romantyczny" widać że jesteś zauroczony Fajne jak zwykle Trzeba było ukryć rysy z gwoździa i obicia z kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) ABU 1601 CiAR na tuning podatny jest, jednak ma ruchomy wodzik w sprzężeniu, który wraz z jego napędem jest nie do przeskoczenia. Lekka szpulka oczywiście daje ogromną różnicę, ale wodzik hamuje i młynek swoje ograniczeni w dół ma. No i jest ciężki. Tylko dla pasjonatów. Co do szklaków japońskich. Była seria Combatsticków Evergreena, zdaje się druga. Nazywało się to Super Glass Casting Series, Inspire. Były modele do 5/8, 3/4, 1 -i 1-1/4 oz. Mam 3/4 oz. Jest to chyba jedyne szkło spośród 4rech jakie miałem, które trawię. Seria na wypasie, z przelotkami gold cermet. Także jeśli ktoś trafi to polecam. Były jeszcze potem kije z serii Ultra Glass Evergreena, ale tego nie znam. Edytowane 24 Października 2014 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ściorana jak sandał pielgrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ściorana jak sandał pielgrzyma Wydaje Cie się. Błotko na rękojeści. Kij w stanie niemal idealnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ściorana jak sandał pielgrzyma Dokładnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 W moim fachu mówimy na taki stan: świadectwo historyczne (to tak elegancko) Ale multiczek śliczny i jakby znajomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Wydaje Cie się. Błotko na rękojeści. Kij w stanie niemal idealnym. Krzyś ja piszę o CC51S Andrzeja .Jak już tak fotki zamglił to tam wesoło nie jest oj nie jest Edytowane 24 Października 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Tomek - dbam o Twoje serducho, stąd fotki zawoalowane. Po niedzieli pokażę całość, uprzedzę Cię na priv byś mógł wcześniej łyknąć coś na uspokojenie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Jak chcesz mam dobrą meliske - moge wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Tomek - dbam o Twoje serducho, stąd fotki zawoalowane. Po niedzieli pokażę całość, uprzedzę Cię na priv byś mógł wcześniej łyknąć coś na uspokojenie... ...i tak miałeś kiedyś ładniejszego Cardiffa51SDC.Gdzie to taki złoty młynek.Jak król Cyganów będziesz wyglądał Jak chcesz mam dobrą meliske - moge wysłać Dobre zioło nigdy nie jest złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 ...i tak miałeś kiedyś ładniejszego Cardiffa51SDC.Gdzie to taki złoty młynek.Jak król Cyganów będziesz wyglądał Król nie król, młynek jest bardzo ładny i zgrabny. Pokazałem go dzisiaj znajomej w klubie żeglarskim. Kobitka nie mogła wyjść z podziwu, postronne osoby również... Zdobyty egzemplarz posiada kilka rysek, śladów użytkowania. Z sympatii do multików dałem mu szansę bycia gwiazdą wieczoru i odpowiedni makijaż...Obiecane fotki po minimalnej korekcie: http://www.andrzejstanek.pl/post/40 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 ... bo co tu mędrkować?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Wspaniała. I to pochodzi od człowieka, który jeszcze w ubiegłym roku gardził złotą barwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 No to podeślę Ci szybko na priv nr. tel. gdzie dostaniesz nówkę MORRUM ZX 3601 (czarny) z papierami za jedyne 1420,00. Miałem ją dzisiaj w ręce, dokładnie sprawdziłem i byłem w trakcie rozmyślania - brać czy nie brać... I nagle na giełdzie pojawił się CC 51S - problem został rozwiązany. A za fotki - miło mi. kurde troche dziewnie to wyszło... chcialleś morruma 3600/3601 a masz.. CC51S... jak dla mnie dwa różne światy... no chyba, że chodzi o najwyklejsze uzupelnianie stanow posiadania oraz zapelnienia pułki Nie ten wątek, wiem. Następny w kolejce CC 401. Tomek takiego też szukasz? kurde Andrzej zastanóów się... 4setka to już na prawdę mega potężna maszyna... na Twoje wody 3setka to już absolutny max... No chyba, że zdarzyło Ci się kilka razy ze CC201 tudziież inna ryoga 2020 miala za malo linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 kurde troche dziewnie to wyszło... chcialleś morruma 3600/3601 a masz.. CC51S... jak dla mnie dwa różne światy... no chyba, że chodzi o najwyklejsze uzupelnianie stanow posiadania oraz zapelnienia pułki Na "cukierka" polowałem od dłuższego czasu, trafił się więc ustrzeliłem... Morrum-a z nowej serii miałem w ręce, kręciłem, ściągnąłem lewy panel, przebierałem w miejscu nogami i na finale wycofałem się z zakupu. Nie pytaj dlaczego... Co do 401 zapewne masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Super że się podoba ;] niech służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Panowie krótko i na temat ... czy jest sens przesiadać się ze starszego conquesta na model z 2014 toku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Jest sens, dlaczego nie... ale jak nic sie nie dzieje z poprzednikiem do nie ma potrzeby. Też zależy do jakiego użytkowania - ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi