BOB1 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Eeee...raczej rozwojowa 2x2m Mam ponad trzydzieści i drugie tyle jeszcze się tam zmieści Edytowane 11 Lutego 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Miałem pisać, że przydałyby się jakieś witrynki na twoje egzemplaze. Świetnie to wygląda, fajny pomysł. Teraz tylko jakaś polerka drewna i koniecznie szklane półki!!! Może nawet z podświetleniem led...chyba się nakręciłem:)Co do podświetlenia, pozwolę się nie zgodzić, proponuję lampę naftową ew. pochodnię czy inną świeczkę ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Trochę współczesności nie zaszkodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Więc plan jest taki: będą ledy o ciepłej barwie światła (jak świeczka/żarówka ze regulatorem mocy świecenia. Półki szklane. Na tylnej ściance, która jest z drewna świerkowego (regały są z drewna dębowego a szyby witryn z ręcznie wylewanego szkła- widać na fotkach jakie nierówne i z bąbelkami powietrza) będa poprzypinane stare reklamy sprzętu, schematy multików itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Więc plan jest taki: będą ledy o ciepłej barwie światła (jak świeczka/żarówka ze regulatorem mocy świecenia. Półki szklane. Na tylnej ściance, która jest z drewna świerkowego (regały są z drewna dębowego a szyby witryn z ręcznie wylewanego szkła- widać na fotkach jakie nierówne i z bąbelkami powietrza) będa poprzypinane stare reklamy sprzętu, schematy multików itp Zacny plan, muszę to kiedyś zobaczyć Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Witam Panowie Chciałbym na chwilę odwrócić Waszą uwagą moim pytanie: Rozumiem, że wymieniane przez Was CC i Morrum to małe roundy, ale który (firma model) jest najmniejszy, przeznaczony pod przynęty od 5gr do plus minus 20gr. PozdrawiamAlek ps Pomysł BOB1 to po prostu bajka. Sam myślę o tak zrobionej witrynie na kolekcjonerskie noże i baaaaardzo stare multiki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 najmniejszy z najmniejszych BEDZIE nowy CC51. Ale już obecny na rynku CC101 w odswiezonej budzie jest wyjątkowo maly i zgrabny. tylko te 5 g to ... dla nieco bardziej wprawnego rzuutowca moze byc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) BĘDZIE, BĘDZIE...ale kiedy!? 101NEW2014 jego nawiercany panel boczny jest chyba minimalnie mniejszy od CC51 ale już po stronie korby jest większy, tak jakoś niesymetrycznie to wygląda i do tego modele NEW są węższe i tak jak piszę - boczny panel nawiercany różni się wielkością widocznie od strony korby Edytowane 14 Lutego 2015 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi