Skocz do zawartości

Mały round

ppludrok

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem pisać, że przydałyby się jakieś witrynki na twoje egzemplaze. Świetnie to wygląda, fajny pomysł. Teraz tylko jakaś polerka drewna i koniecznie szklane półki!!! Może nawet z podświetleniem led...chyba się nakręciłem:)

Co do podświetlenia, pozwolę się nie zgodzić, proponuję lampę naftową ew. pochodnię czy inną świeczkę ;-)
  • Like 1

Więc plan jest taki: będą ledy o ciepłej  barwie światła (jak świeczka/żarówka ze regulatorem mocy świecenia. Półki szklane. Na tylnej ściance, która jest z drewna świerkowego (regały są z drewna dębowego a szyby witryn z ręcznie wylewanego szkła- widać na fotkach jakie nierówne i z bąbelkami powietrza) będa poprzypinane stare reklamy sprzętu, schematy multików itp  :D

Więc plan jest taki: będą ledy o ciepłej barwie światła (jak świeczka/żarówka ze regulatorem mocy świecenia. Półki szklane. Na tylnej ściance, która jest z drewna świerkowego (regały są z drewna dębowego a szyby witryn z ręcznie wylewanego szkła- widać na fotkach jakie nierówne i z bąbelkami powietrza) będa poprzypinane stare reklamy sprzętu, schematy multików itp :D

Zacny plan, muszę to kiedyś zobaczyć

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

Witam Panowie

Chciałbym na chwilę odwrócić Waszą uwagą moim pytanie:

Rozumiem, że wymieniane przez Was CC i Morrum to małe roundy, ale który (firma model) jest najmniejszy, przeznaczony pod przynęty od 5gr do plus minus 20gr.

Pozdrawiam

Alek

ps Pomysł BOB1 to po prostu bajka. Sam myślę o tak zrobionej witrynie na kolekcjonerskie noże i baaaaardzo stare multiki.

• Like 1

BĘDZIE, BĘDZIE...ale kiedy!?:)

101NEW2014 jego nawiercany panel boczny jest chyba minimalnie mniejszy od CC51 ale już po stronie korby jest większy, tak jakoś niesymetrycznie to wygląda i do tego modele NEW są węższe i tak jak piszę - boczny panel nawiercany różni się wielkością widocznie od strony korby

Edytowane przez PILOT