krzychun Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Super zabawka Co będziesz sprzedawał? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Długo, długo nic.Przynajmniej nie do momentu, w którym się połapie, że w Cafe nie nalicza postów. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Takiego chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Na dziki chyba się nie nada. za dużo hałasu robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 W dupę... akcja jak z terminatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 No dokładnie ciekawe co by było jakby zmienił zdanie i poleciał strzelając w stronę kontrolera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 No dokładnie ciekawe co by było jakby zmienił zdanie i poleciał strzelając w stronę kontrolera.Drugi "pilot" wystarczy by go przejąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Trudno Waldek powiedzieć. To chyba musi mieć jakieś zabezpieczenia przed taką ewentualnością. Np Phantoma takiego jak mój nie odpalisz w pobliżu lotniska. Jest określony sygnał który odbiera i wystartować się nie da- podobno bo nie mam zamiaru próbować. Najwięcej przypadków kiedy dron ludziom spieprza to wtedy gdy złapie mocniejszy sygnał niż z kontrolera. Transformatory, nadajniki GSM itp.Więc musi się dać, kwestia dobrego hakera tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Mi to się kojarzy z "błękitnym gromem": https://www.youtube.com/watch?v=TXNAp3mKepc1:20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterson Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Latanie modelami to drogie hobby..ja latałem helikami kiedys...https://www.youtube.com/watch?v=h22xUVrqztc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Górna Wisła enjoy:) https://www.youtube.com/watch?v=HmAoaYvnGzY 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Krisu poniżej Dworów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Tak akurat tamtędy przejeżdżałem a był zachód słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Czy ktoś potrafiłby wskazać model drona z aliexpress, który warto kupić? Czy w ogóle warto w cenie do $100? Cele to turystyka górska + wędkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 A nie lepiej u nas, np w Play zamiast telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi