Żbiku Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Jesli ktoś byłby zainteresowany, dostałem od znajomych w prezencie na urodziny voucher na lot paralotnią. Jako, że mam lęk wysokości, na pewno nie polecę Lot do wykorzystania w miastach widocznych na załączonym zdjęciu. Voucher wg regulaminu został już zarejestrowany w firmie Collage jako ważny i wykorzystać go może dowolna osoba do 25.01.2015 Firma organizująca lot to Collage, istniejąca od 1997 roku. Oddam za 180zł z wysyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 raz się żyje i wszystkiego trza zasmakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Na paralotni nie odczujesz lęku wysokości. Brak punktów odniesienia, więc nie ma co pękać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Fajnych masz przyjaciół ! Dali Ci to czego się boisz. Ja nienawidzę prasować to dostałem kiedyś żelazko ! Tylko tyle, że nie było wtedy jeszcze jerkbait.pl by pogonić je na giełdzie w diabły ! Oczywiście poszło by do prasowania koszul od Simms'a. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 raz się żyje i wszystkiego trza zasmakować.Znaczy się bierzesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Niestety nie, mowa o teraźniejszym właścicielu biletu czyli Żbiku. . U mnie nie latają. Edytowane 17 Października 2014 przez miramar69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Podobny prezent sprawił kiedyś rząd Francji dając mniejszości muzułmańsko-islamskiejkonserwy wieprzowe jako zapomogę socjalną. :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Na paralotni nie odczujesz lęku wysokości. Brak punktów odniesienia, więc nie ma co pękać Idż Pan w ch... Ja nie lecę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Kuba jak nie lot paralotnią to moze skorzystasz tutaj http://dreamjump.pl/Text/10/baner-2-----co-to-jest-dream-jump/ Polecam !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Jasne... Zarzygał i zasrał bym wszystko w promieniu 100m 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Jasne... Zarzygał i zasrał bym wszystko w promieniu 100m No to prawie do samej Odry Edytowane 17 Października 2014 przez Karol Krause Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Moge tez wymienic ten voucher na jakis sprzet wedkarski itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Jasne... Zarzygał i zasrał bym wszystko w promieniu 100m Może tylko majtki mokre by były :lol: . Spoko, też nie byłbym chojrak tam na górze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Józek kupuj i napisz testament ..oczywiście sprzęt na mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Józek kupuj i napisz testament ..oczywiście sprzęt na mnie Tomek wolałbym za darmo oddać , jak za lotnię siadać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Eee tam Panowie, ja mam lęk wysokości, że mi się we łbie kręci, jak tylko widzę kogoś w górze. Potem lecę i jakimś cudem w gaciach sucho. Tylko jak o tym pomyślę, znów mi się we łbie kręci W każdym bądź razie wrażenia niezapomniane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi