Houdini Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Witam, Czy ktoś się wypowie na ich temat? Jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Sa nasaczone atraktorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 To fakt, po otwarciu opakowania czuć, że są nasączone jakieś wyniki? Ostatnio przy zamówieniu wziąłem dwie paczki na spróbowanie, ale dotychczas udało mi się tylko kilka godzin być nad wodą. Jedynie jakieś dwa puknięcia miałem z opadu. Ogólnie wydają się całkiem niezłe i fajnie pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi