jac72 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Witam. Jak w temacie kijek max 2,2 m długości w dwu składzie do 1 tys. zł. Proszę o podanie propozycji. Do mniejszych blaszek używam Fenwick River Runner 0,8-10 g. Teraz szukam czegoś żeby go zastąpić i zwiększyć zakres i wielkość przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Pytanie jak szybki ma być. Samo "szybki" jest dość względne.Do łowienia z żyłką używam czasami jednoczęściowego Avida. Jest też w dwóch kawałkach, tak samo szybki. AVS76MLXF2 228cm ML X-FAST 2 2-5kg 3-11g tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Kolego, zapytaj o dostępność tego krótszego XLSa. Trudno mi polecić lepszy szybki kijaszek na pstrągi i zmieścisz się w budżecie.http://jerkbait.pl/topic/45564-s-kije-cd/PozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) ... Edytowane 19 Października 2014 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Miałem w swoim arsenale SLF 7610-2.Akurat dla mnie okazał się trochę za krótki.W twoim przypadku byłby "całkiem całkiem".Jak za długi to można rozważyć jego krótszego brata 7010.To 10 lb. pozwoli Ci zmierzyć się nawet z rybą 50 +~.Jeśli F byłaby za szybka to można pomyśleć o M 8lb.Mimo, że to najniższy moduł to i tak będzie szybszy od niektórych patysiów.Warto byłoby wdepnąć do p.Krzysztofa i pomacać osobiście parę blanków lub gotowych kijaszków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi