jerry hzs Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 od wczoraj jak chce przegladac zdiecia na forum za kazdym razem wywala mnie z zalogowania i musze to robic ponownie ...za kazdym obejrzanym zdieciem . Moze to wina mojego komputera bo juz jest zmeczony i zasmiecony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 nooo praktycznie juz nie moge zadnego zdiecia otworzyc...czy ktos tak ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Ja mam wszystko Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 to chyba ja mam jakis problem ...wczoraj syn wprowadzil jakies nowe updejty i cos tu sie pozmienialo ...komputer inaczej reaguje .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Zmiany nie zawsze są dobre. Mam nadzieję że Twój komputer nie zaszwankuje za bardzo i nadal będziesz mógł pisać swoje opowiadania z waszych wypraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 tez mam taka nadzieje ...w domu sa jeszcze dwa ale synow ...w razie czego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 No to spoko podmienisz i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Jurku,Sprawdź datę i godzinę jaką masz w komputerze. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Remku data i godzina sie zgadza ..poczekam na Jarka zeby mi tu zrobil porzadek ...sadze ze to u mnie cos sie poprzestrajalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Rzeczywiscie Remku data sie zgadza ale godziny raz tak a raz nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Ustaw prawidłowo godzinę zgodnie ze swoim czasem lokalnym, a w profilu forum odpowiednią strefę czasową i wszystko będzie grało. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Za każdym razem,gdy chcę dopisać nowy wątek i dodać fotkę (odpowiednich rozmiarów)w temacie http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=24315&am p;am p;am p;start=0& pojawia się wiadmość, ze nie jestem zalogowany i że trafiłem na jakiś błąd , którym mam zameldować administratorowi.Za każdym też razem muszę się też logować od nowa.Da się coś z tym zrobić?Dodam też ,że czasem nie pojawiają się wstawione tam fotki a jedynie ich odnośniki. Właśnie zauważyłem,że wywala mnie nawet jak tylko próbuję przejrzeć ten temat.Z innymi tematami kłopotu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ciągle mam ten sam upierdliwy problem.Czasem jak chcę coś nabazgrać,a już szczególnie jak chcę wstawić fotkę to pojawia mi się napis:Nie jesteś zalogowany.Możliwe przyczyny to:1.Twoje ciasteczko wygasło ... (pączek czy rurka? ).2.Nie masz dostępu jako anonimowy użytkownik... Więc loguję się znowu ... i znowu to samo.... Da się coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Hmmmm a jaka przeglądarka? Jutro zerknę co się da zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Hmmmm a jaka przeglądarka? Jutro zerknę co się da zrobić. explorer i mozilla Zazwyczaj wywala mnie jak wstawiam pierwszą lub drugą fotkę i najczęściej w temacie Dziwne konstrukcje przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 giepol Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witam, mam to samo że za każdym razem mnie wywala, ale zauważyłem że jak mam Internet z Orange i przeglądarkę FF to nie , a jak się przełączę na internet satelitarny to mam wszystko oprócz stron z jerkbaita.pl. Przeglądarka jest ta sama i wszystkie ustawienia,ale widocznie nie czyta, i nie wiem dlaczego??. Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Mnie też wywala korzystam z googla chrome i orange.Znikają mi zdjęcia albo się nie wyświetlają tylko załączniki,mimo że jestem zalogowany.Netia z roboty otwiera wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Mi też się zdarza - szczególnie jak przeglądam PM albo chcę pisać posta - co chwila monit o hasło. Fedora 15 + Firefox. Co ciekawe, na Fedorze i Operze działa, na FF pod Windą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jerry hzs
od wczoraj jak chce przegladac zdiecia na forum za kazdym razem wywala mnie z zalogowania i musze to robic ponownie ...za kazdym obejrzanym zdieciem . Moze to wina mojego komputera bo juz jest zmeczony i zasmiecony ?
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi