PablovelLoco Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Tak jak w tytule poszukuje kijka 2,40-2,70 nie wklejanki do łowienia małymi (2-3cm) woblerkami cw. do 10 max 12g,kij raczej budżetowy.Wiem że w tym segmencie niezły jest Konger WCH IRI Lucky,ale niestety już nie dostępny.Coś tam szukałem w sieci,ale tylko rozbolała mnie głowa.Może ktoś podeśle mi informację co do podobnych do Iri Lucky,sprawdzonych wędzisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Dziekuje wszystkim za pomoc ...prosze o usuniecie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Shimano Catana 270 UL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Catane UL 1-11g tylko 2,10m macalem w sklepie i mialem mieszane uczucia,lubie wolniesze kije,ale ten mnie nie urzekl,cos jakby do muchowego blanku przyczepiono za ciezkie przelotki,takie mialem wrazenie,no i przydlugawy dolnik.Kij ma byc z zalozenia tylko pod woblerki dl. max 3-4 cm ewentualnie male cykady,dlugosc optymalna ,aby z plywadla i z brzegu dalo rade polowic,na wodzie stojacej.Budzet do 300+rezerwa na wysylke za granice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) dowiedz sie jak z wysylkahttp://www.am-angelsport-onlineshop.de/angelruten/spinnruten/cormoran-ulx-spinnrute-ultra-light-spin-2-40m-1-9g-spinning/mialem kijek, pieknie pracuje pod ryba, lowilem nim klenie okolo 50cm, przynety od najmniejszych pestek do smuklych 5cm woblerkow (nie sdr) glowka 5gr + 5cm guma.Ubrany w fuji alconite, dobrej jakosci pianka.Tak sie gnie jego starszy brat, cormoran ulf 3-15gr, mlodszy ulx podobnie, pod mniejszym obciazeniem oczywiscie Edytowane 27 Października 2014 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Kij bardzo ciekawy, ale i tu wyjdzie, ze marudze...docelowo do kija ma byc spasowany maly japonski " czarnuch" 1010 GT i ta piankowa rekojesc niebardzo mi pasuje, mlodszy ulx ubrany juz w korek jest tylko w dlugosci max 2,25 . Ale i tak dziekuje za fachowa odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek11 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Popatrz na ofertę Savage Gear seria LRF 2,44 cm. 2:10 gr. krótka rękojeść lub Parabellum Spin 2,79 3 częściowa 2:12 gr.http://www.svendsen-sport.pl Edytowane 28 Października 2014 przez leszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Witam,poszukuję odpowiednio długiego budżetowego wędziska UL najlepiej długości około 2,40m do typowo opaskowego łowienia na Wiśle przy pomocy małych woblerów(takich do około 5cm),małych wahadełek o masie około 3g,gumek na główkach maks.4g oraz mikrojigów o masie około 0,5g.Czy w ogóle istnieje takich wędzisko oczywiście nie wklejka i jednocześnie,żeby miało pożądaną przez mnie szybkość typu medium lub medium-fast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Obejrzyj sobie DAM microflex 230 cm, 1-7 g. Mam i jestem bardzo zadowolony. Taki uniwersalny kijek do ultra lekkiego łowienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyboy Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Łowie na podobnym łowisku- Wisła koło Sandomierza kijem Cormoran ULX 225 1-9. Mam kilka lat. Akcja raczej moderate. Radzi sobie z przyłowami nawet do 60cm szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi