leslaw Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Szukam plecionki w takim kolorze 10-15 lb.Jaka firma taka robi ?.Dzieki za podpowiedzi, Leslaw, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Widziałem taką plecionkę Varivas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Sufix 832 jest w takim kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Daiwa tournament. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ten kolor dodaje mocy czy jak??? Może też sobie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Limonka generalnie, dodana do czegokolwiek, raczej moc osłabia. Co do wspomnianego sufixa 832, to faktycznie, jest w tym kolorze, ale jako plecionki do łowienia ryb bym jej nie polecił, do innych celów - czemu nie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Varivas Avani Sea Bass Premium jest podobna tylko ciut jaśniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ładny kolorek ogólnie zdrowy dla oka, ale czy koniecznie rybiego varivas avani mam taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek11 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Witaj ! Jest coś takiego: Momoi Ryujin - Lime Green | 150m, dostępna w Fishing Mart, raczej sztywna, więc predyspozycje do spiningu, nie jest przegrubiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) varivas avani sea bass max power tracer http://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fimage.rakuten.co.jp%2Ffsq-r%2Fcabinet%2Fline%2Fli_var_avsbmt_siz.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fitem.rakuten.co.jp%2Ffsq-r%2Fli_var_avsbmt%2F&h=382&w=640&tbnid=E_-ZlI-cdwtz_M%3A&zoom=1&docid=oC_LjiDsDVFHHM&ei=acREVJevMunmyQORwYDgDg&tbm=isch&ved=0CDEQMygRMBE&iact=rc&uact=3&dur=790&page=1&start=0&ndsp=42 real foto http://item.rakuten.co.jp/fsq-r/li_var_avsbmt/#li_var_avsbmt Edytowane 20 Października 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Varivas Avani Sea Bass Premium jest podobna tylko ciut jaśniejsza.I podczas łowienia jaśnieje w oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 jak każda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Zgadza się, ale nie tak szybko .U mnie wystarczyło kilka h aby zbladła bardzo wyraźnie.Teraz ją przewijałem na nowy kręcioł to zobaczę czy będzie znowu to samo, ale mam wrażenie, że od samego przewijania traci kolor tak to wszystko z nią ok. Edytowane 20 Października 2014 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 ja tego koloru wole nie uzywac, moj okulista powiedzial mi, ze mozna dostac raka oczu a w najlepszym przypadku moze sie odkleic siatkowka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Teraz tak całkiem poważnie, czy ilość barwnika wpływa niekorzystnie na moc i szybsze zużycie linki? Czy naturalny kolor dobrej jakości linek to biały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 czy bialy jest naturalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 ja to jakiś ślepy jestem , ale z 10m nie potrafię odróżnić odcieniu na sznurku o grubości powiedzmy 0,15mm nie zauważyłem, aby szybkie odbarwianie miało jakiś wpływ na wytrzymałość linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nie zrozumiałem pytania Pitt Chodzi mi o to, jakiego koloru są włókna stosowane do produkcji linek zanim dostaną farbę. Spotkałem się z opinią, że plecionka firmy "X" ( sprzedawana w różnych kolorach ) najmocniejsza i najtrwalsza jest w kolorze białym, niby "naturalnym", nie poddanym żadnym procesom barwienia. Jestem ciekaw opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 to zalezy od kogo slyszales, bo jak od kogos, kto ogladal plecionki 0.03 mm i stwierdza, ze nie sa przegrubione, to tak musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Od kogoś kto mógł mieć powód ze względu na stany magazynowe . Jedno jest pewne, jakiego koloru by nie miała i tak z czasem robi się "siwa", dlatego jestem ciekaw czy proces barwienia nie wpływa w jakiś sposób negatywnie na pojedyncze włókna. Ok. Przyznam się, że używając linek tego samego producenta, o tej samej mocy 20 lb, jednej zielonej, drugiej białej, zauważyłem spadek wytrzymałości tej zielonej stosując ten sam węzeł, używając ich w tych samych warunkach i okolicznościach, z taką samą częstotliwością. Pewnie przypadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Kamil i tak Power Strike rządzi mowa o białej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 To chyba będzie Sunline Super PE. Używam tych linek od kilku lat (na zmianę z Varivasem). Sunline jako jedyna linka nie straciła w solance swojego limonkowego kolorku. No i wytrzymuje dłużej niż jeden sezon intensywnego łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi