salmon1977 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Drodzy Koledzy mam pytanie dotyczace długoscia rzutu zyskiwane multikiem shimano cornvalus 301.ja ciezkim wobkiem(110gr) osiagam ok.40 metrow.czy to wszystko co moge wycisnac z tej maszynki?próbowalem juz kombinowac z pokretełkiem ciezkosci przynęty.czy ktos kreci tym młynkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Myślę, że dokręcając multik do wędki, 110g poleci znacznie dalej niż 40m <_< Poważnie, to napisz jaką szpadą miotasz te woby, a któryś z Kolegów z pewnością pomoże. Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 team dragon 195cm 60-120gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 przepraszam że zadam pytanie ogólnowędkarskie - ale po co chcesz dalej rzucać? 40m to bardzo daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Friko zgadzam sie z Toba,to sporo ale miałem okazje posmigać c4 i póla mi opadla ,shimano musze sie wysilic aby oddac taki rzut a c4?leci Panie......ja taki chce miec .ale ten zestaw tez jest oki który posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzbolp Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Paweł Ty sie niesmiej,to sprawa zycia lub smierci....oczywiscie szczupaczych istnien mam pewny namiar na c4 w szczecinie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 sprobuj tak, moze poleci dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 @pitt 272m dla mnie nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Łukasz W filmie był komentarz i wyniki podawali w stopach (tak jak długości wędek ) więc koleś rzucił niecałe 83m Damy radę rzucić dalej!!! Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ja ze swojego zestawu ze zwykłym kołowrotkiem (zauberem) tonącym fatso 14 osiągam ok 60m a pływającym ok 7m więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Łukasz W filmie był komentarz i wyniki podawali w stopach (tak jak długości wędek ) więc koleś rzucił niecałe 83m Damy radę rzucić dalej!!! Pozdrawiam, Grzesiek uup :blush:nie zauwazylem ze tam napisane mil a nie m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi