TomaszKKK Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) witam,panowie szukam czegos z rodziny St.Croix co będzie pasować do stopki slammera 260 która jest nieco szersza niż standardowe stopki młynków,dzis próbowałem do tournamenta bassa i lipa Edytowane 20 Października 2014 przez TomaszKKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Dremel 5 minut i paduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ja swojego slammera potraktowalem szlifierka i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Do premiera wchodził i EliteTECH-a Fenwicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 a czy do aetosa podejdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Ja bym wolał użyć pilnik niż mając kołowrotek na siłę szukać kijka do młynka kierując się kryterium pasowania stopki. To taki zabieg od strony gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę Edit: Jak przykręcisz to i tak piłowania nie widać na zewnątrz więc nie ma co się pieścić tylko brać taki kijek jaki pasuje i nie litować się stopki, to nie stelka za 2 kawałki Edytowane 20 Października 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 tak tez trzeba zrobić,pilnik i na przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Przymierzę do AETOS-a i dam znać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Będę śledził temat bo mam wyłącznie penny slammery i teraz też będę celował w STC a dokładnie w Legend Elite. Ale jak nie będzie pasił to pilnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Do Elitki to wrecz nie wypada takiego kalacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 To będzie połączenie typu: fajna laska i prosty mięśniak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 będzie pasił tylko ten pilnik karwa fa a ktoś foto zeszlifowanej stopki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Dojdzie Elita, stopka nie przypasi to pilnik, obróbka ręczna i wstawię foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Czasem pilnik, czasem brzeszczot. Ważne, by działało z pożytkiem dla łowiącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Popper mnie wyprzedził na tym foto idealnie widać jak rozwiązać problem za dużej stopki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Popper mnie wyprzedził na tym foto idealnie widać jak rozwiązać problem za dużej stopki.Tutaj akurat inna mi idea przyświecała. Korpus młynka /Cormoran/ był z tworzywa oczywiście. Stopka, w wersji oryginalnej, miała tak cienkie/płaskie końce, że żadnym sposobem nie dawało się jej stabilnie zamocować, w dość "wysokim" uchwycie.Dopiero obcięcie obu końców pozwoliło, na pewne mocowanie młynka, w różnych uchwytach.Trzeba jednak uważać i nie przesadzać, ciąć tylko tyle ile sytuacja i dany uchwyt wymaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Do Aetos-a wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 slamery b.zle wywazaja stc jesli juz sie stopka zmiesci machanie takim zestawem to jak odbezpieczonym granatem moze reke urwac no chyba ze dluzsze modele ok 3m to zalezy co chcesz kupic ja do swoich wiecej niz ok 280g bym nie podpiol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 270cm Elitka. Będzie dobrze A 260tka ma wagę 340g czyli nie tak źle. Łowienie sumową wędką Slammerem 460 i gumami na 60g główkach przez 12h to jest granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 slamery b.zle wywazaja stc jesli juz sie stopka zmiesci machanie takim zestawem to jak odbezpieczonym granatem moze reke urwac no chyba ze dluzsze modele ok 3m to zalezy co chcesz kupic ja do swoich wiecej niz ok 280g bym nie podpiolA to dziwna sprawa.Ja do swoich 259 i 275 zawsze zakładam młynki ważące około 310 g co z plecionką i podkładem daje ponad 320 g.Zresztą patrząc na wagi kołowrotków zawsze brałem te z przedziału 300-360 g,właśnie mniej ważące uważałem za podejrzane i gorzej wyważające kije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 napisalem moze dluzsze modele ja posiadam stc do 213 cm i te wedki wywazaja zle chcac poprawnie wywazyc mxf musialbys chyba 400g podpiac a najlepiej tymi modelami lowi sie kreciolami ok 250g wolna wola mozesz podpiac nawet 760 slammera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi