przemas107 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 witam!czy ktoś użytkuje ten spinning, proszę o opinie na jego tematpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Szczytowa pała ...co nie znaczy , że zła. Miałem taki do 60g był mocno przesztywniony ten do 50 wydaję się nie co subtelniejszy Na sandała z brzegu spoko kijek ,....Jeśli taki jest zamiar jego użytkowania to polecam ...co do trwałości nie wypowiem sie - za krótko go miałem . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Mam ten kijek tylko w długości 2,44. szczerze polecam. Pokazuje pięknie każdy opad, bardzo czuły, realne cw. bardzo zbliżone do opisanego. Ja go nie zamienię na nic innego pod rzeczne łowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi