antilag Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Szukam kołowrotka , do trolla ma pracowac z linka 50-80lb Zalezy mi na niskim przełożeniu . Co polecacie ?Aha na stelle sw mnie nie stać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Aha na stelle sw mnie nie stać ....TD-X 4000RiA SW.4,6:1Ostatnio na "pewnym portalu aukcyjnym" poszła za czterysta parę złotych czyli z grubsza DARMO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ano poszła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 no własnie , wiem ze ogarnia temat slammer i salina 55, ale czy powiedzmy do 1000 zł da sie cos sensownego kupić ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Z racji tego, że ostatnio wpadła mi Ultegra Super Ship 6000 z "00r to ją mogę polecić.Co prawda nie przeznaczam jej na sumy, ale rozmiarem i solidnością wykonania myślę, że na Siluriusy się nada.Także jej ,,bracia bliźniacy"- Biomaster 6000 FG i Stradic 6000 FG powinni podołać zadaniu.Hamulec 9kg, przełożenie w okolicach 5:1, waga około 520g Edytowane 21 Października 2014 przez Arek X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Z budżetówek jeszcze cormoran big pit jest nienajgorszy. Miałem środkowy model 6000 co prawda waga 625gram(ma ślimakowy posuw szpuli), ale nie do zajechania, tyrany był na dorszu a ja delikatnych łapek do młynka nie mam i zero luzów lub śladów zużycia poszedł do kolegi z forum na sumy i zapewne sobie chwali. Przy przełożeniu 4,8:1 nawój 98cm a śmiem go stawiać gdzieś obok slammera użytkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Za to powyżej tysiaka to Daiwa Saltiga Z 4000 lub 4500 bez H, czyli jak chce założyciel wątku ten wolny... 570gr; 0,40- 220m (rozmiar 4000). Praca, nawój, spasowanie...WZÓR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 no własnie , wiem ze ogarnia temat slammer i salina 55, ale czy powiedzmy do 1000 zł da sie cos sensownego kupić ?Jak w okolicach tysiaka to Cabo Panie... Quantum Cabo. Tylko nie wiem czy jest "sensowny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Całkiem sympatyczna maszynka to Shimano SPHEROS 8000PG , no i budżet w granicach 600-700zł Dane techniczne:Model: SP8000PGMasa (g): 570Przełożenie: 4,7:1 (89cm)Pojemność szpuli (mm/m): 0,40/320Ilość łożysk: 3 x S A-RB +1Max. siła hamowania (kg): 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) zastanawia mnie czy któryś z tych kolowrotkow bedzie progresem w stosunku do slammera . Nie koniecznie chcial bym miec droższy tylko raczej lepszy ( lzejszy , mniejszy , trwalszy ) czy dopiero stella badz twin power sw ? Edytowane 21 Października 2014 przez antilag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 zastanawia mnie czy któryś z tych kolowrotkow bedzie progresem w stosunku do slammera . Nie koniecznie chcial bym miec droższy tylko raczej lepszy ( lzejszy , mniejszy , trwalszy ) czy dopiero stella badz twin power sw ?Nie ośmieliłbym się stawiać nic innego raczej Lżej, kompaktowiej i trwalej to multik panie, postawiłem na revo toro 51. 310gr i czołg nie do zajechania, lepszego stosunku wagi do mocy raczej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 tylko szkoda mi teraz sprzedawac xzoge jescze pachnąca lakierem .... a jak multik to raczje avet albo cos podobnego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Okuma RAW II 55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ciekawy artykuł kolegi z forum http://hlehleblog.pl/2014/07/21/okuma-salina-55-kolowrotek-powazne-lowy-recenzja-testy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Ryobi applause 6000 - 8000.Przełożenie 5.0:1Cena ok 350 zł. Edytowane 21 Października 2014 przez Łukasz W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Aby Garcia Soron STX60 za tysiaka kupisz 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Polecam lekturę -> http://www.alanhawk.com/ Sporo ciekawych rzeczy o wielu mocnych młynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 1000zł ? Hmmm Penn Slammer 460 ! Sporo taniej będzzie i jest niezawodny, niezniszczalny. Reszta zostanie na alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 1000zł ? Hmmm Penn Slammer 460 ! Sporo taniej będzzie i jest niezawodny, niezniszczalny. Reszta zostanie na alkohol A alkohol wiadomo, pity w miarę nie szkodzi...nawet w dużych ilościach! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Swój chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 no własnie , caly czas sie zastanawiam czy cos w tej kasie bedzie rownie dobre co poczciwy klamot Penn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 no własnie , caly czas sie zastanawiam czy cos w tej kasie bedzie rownie dobre co poczciwy klamot Penn Czasem lepiej nie kombinować i łowić na coś sprawdzonego z własnego arsenału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Za to powyżej tysiaka to Daiwa Saltiga Z 4000 lub 4500 bez H, czyli jak chce założyciel wątku ten wolny... 570gr; 0,40- 220m (rozmiar 4000). Praca, nawój, spasowanie...WZÓR!jak duzo powyzej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 jak duzo powyzej ?W tym przypadku to raczej nie dużo, x 4 góra 4,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ale.... Na ebay Daiwa Saltiga Blast 4500... kosztuje ok 400$ z przesyłką. A to też piękna rzecz.. Od Zki uboższa o kilka łozysk (9/1), ale full metal, 580gr.. To już nie tak dużo więcej od "tysiaka"... Do następnego sezonu jest trochę czasu... po drodze imieniny, urodziny, ślub, dzień dziecka itd, itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi