PILOT Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dodając...- taka terkotka ułatwia jednak życie w takich przypadkach, szybciej orjęntuje/my się o ile podkręcić gwiazdę lub ile zluzować, szybsza reakcja na podstawie dźwięku terkotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Rozwiązanie po taniości - weź babę na ryby, będzie terkotać [emoji3] PozdawiamEzehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Może lepiej jakąś aplikację na smartfona ?Z terkotaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 mysle jednak, ze kciuk na szpuli to byloby najszybsze i najlatwiejsze rozwiazanie problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Rozwiązanie po taniości - weź babę na ryby, będzie terkotać [emoji3] PozdawiamEzehielChyba trzeszczeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Moja terkocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmataxx Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Witam. Jak już napomniałem w temacie nie słyszę "cykania" hamulca w moim Shimano scorpion. Ponieważ dopiero zaczynam przygodę z castingiem wydało mi się to dziwne i chciałbym zaczerpnąć rady od bardziej doświadczonych kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Bo takowego nie ma i dlatego nie będzie słyszalny :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Witam. Jak już napomniałem w temacie nie słyszę "cykania" hamulca w moim Shimano scorpion. Ponieważ dopiero zaczynam przygodę z castingiem wydało mi się to dziwne i chciałbym zaczerpnąć rady od bardziej doświadczonych kolegów.Tylko w droższych multikach bywa. Z reguły dużo mniej słyszalny niż w zwykłym młynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmataxx Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi