norbertkrakow Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Prosze o opinie szybko mam tanio okazję kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Kawał klocka, pytanie jak tanio i w jakim stanie ten kręcioł. Sam używam 3000 do konkretniejszego lowienia, gumy na głowach od 15g w górę, waży prawie 400g, nie wiem jak z wagą 4000. Młynek bardzo fajny i przy należytym obchodzeniu ciężki do zajeb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nowy za 400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Jak 100% nowy to sam bym przytulił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Miałem Emblema, wielkość 3500 i już był za wielki na moje potrzeby.Zależy do czego potrzebujesz ale to już kawał "młyna", z czym należy się liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Będzie na suma i sandacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Taki nowy to on nie jest . To uboższa wersja od X. Nie wiem czy ma oporówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamerhed Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jesli mnie pamiec nie myli to oznaczenie iA wskazuje na posiadanie oporówki. W dobrej cenie mozna przygarnac, o ile waga nie odstraszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Cześć, lepiej żeby był super sprawny bo o części do tyxh roczników bardzo trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 To był ten z Allegro. Kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi