Jezi0rko Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Witam, kupię jak w tytule - najlepiej Yamaha, Mercury (ale jestem otwarty na propozycję) w rozsądnych pieniądzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pacek222 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Kolego takie ogłoszenia w innym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jezi0rko Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Przepraszam jesli nie ta lokalizacja ale temat dotyczy sprzetu motorowodnego wiec wydalo mi sie wlasciwe.Szukam silnika z kolumna krotka lub srednia, cena do ustalenia w zaleznosci od oferty - yamaha (tzw. Jajeczko), mercury max 3000 zl. Silnik w 2 takcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Zadzwoń sobie tu : ...602191350 - serwis Krzychu ( Krzysztof Żmuda Trzebiatowski...) Legnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jezi0rko
Witam,
kupię jak w tytule - najlepiej Yamaha, Mercury (ale jestem otwarty na propozycję) w rozsądnych pieniądzach.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi