bazyloss Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 używa ktoś takiego czeguś ? http://www.basspro.com/Line-Retainer/product/36908/ http://pesca-companhia.com/pt/acessorios-/616-bps-line-retainer.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Tak z czystej ciekawości co to ustroństwo robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ja obecnie szukam czegoś takiego, przypomniałeś mi:). Chętnie kupię jak ktoś ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Tak z czystej ciekawości co to ustroństwo robi Wydaje mi się że służy do przeciągania linki przez wodzik Edytowane 21 Października 2014 przez Jammaey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 W czystym tłumaczeniu to jakby do usuwania bruzd na lince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 a w rzeczywistosci do zabezpieczania linki przed wysnuwaniem sie, kiedy kolowrotek lezy bezrobotny w szafce ludziom mozna wszystko sprzedac, najwazniejsze zeby najpierw wygenerowac odpowiednie potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) a w rzeczywistosci do zabezpieczania linki przed wysnuwaniem sie, kiedy kolowrotek lezy bezrobotny w szafce ludziom mozna wszystko sprzedac, najwazniejsze zeby najpierw wygenerowac odpowiednie potrzeby Przecież taśma izolacyjna nijak nie pasuje do linek JDM superdupermax PE. Nie wiesz o tym? Edytowane 21 Października 2014 przez Pumba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Mam pewne, ładne określenie na takie coś...ale nie napiszę bo i tak znowu wy.... usuną mi z wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 ee tam mi tam w moich jdm wystarczy mala pentelka zaczepiona o stopke multika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Po nazwie w życiu bym tego nie wymyślił,już kombinowałem że do czyszczenia linki przy łowieniu w brudnej wodzie Edytowane 21 Października 2014 przez pacek222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Przecież taśma izolacyjna nijak nie pasuje do linek JDM superdupermax PE. Nie wiesz o tym? wiem, dlatego uzywam wysoce specjalistycznego urzadzenia zamiast retainera, ktory jest wedlug mnie zbyt gawiedziany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Pitt nie latwie zrobc zwykla pentelke i zaczepic za stopke ? ^^ Edytowane 21 Października 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 wiem, dlatego uzywam wysoce specjalistycznego urzadzenia zamiast retainera, ktory jest wedlug mnie zbyt gawiedziany Ale że tak ordynarnie za stopkę? Jak to? A jak powstaną na niej mikro - ryski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 chcialem miec chociaz jedna wyplatanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Michale, Twoja propozycja jest wysoce nieprofesjonalna aby nie rzec, że w swej prostocie wręcz prostacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 nie? spakowal ten chinski chrust gorzej niz paczke zywnosciowa do moldawii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Co ja poradze ze jakoś jestem obojętny w stosunku do wyplatanek - taki prostak ze mnie Choć moze w nowym otoczeniu bedzie wygladac lepiej .... Czepiacie sie ! Edytowane 21 Października 2014 przez meme174 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Lepiej nakleić jakąś taśmę, wtedy moż na such sobie pokręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Co ja poradze ze jakoś jestem obojętny w stosunku do wyplatanek - taki prostak ze mnie Choć moze w nowym otoczeniu bedzie wygladac lepiej .... Czepiacie sie ! Myślisz że za suchymi krzakami się skryjesz, oczy nam zasłonisz barwami jesieni. Sie nie damy bo my koledzy forumowi jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Pilot tu luzuejsz hamulec i tez pokrecisz u Pitta tak samo - gorzej z rzutami z kanapy... Bob wybacz ja niewierny .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi