Kuba Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Tak daleko nigdy nie bylem - pieknie.Lowilismy tylko od ujscia Biebrzy w doł, w GRL.Ogólnie rzeka nie darzy gruba ryba, trzeba ja wymeczyc. Jeden godny szczupak byl tu przezentowany, o reszcie nie wspomne. Ale krajobrazowo bardzo ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Najpiękniejszy jest widok w samym ujściu Biebrzy coś pięknego dla tego widoku i ryb jeżdżę w wakacje codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 tu mam fotkę zrobiłem ja w tym roku jakoś w maju widok ze strąkowej góry na Narew poniżej jazu http://img156.imageshack.us/img156/8523/salmo1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Witam!Myślę że ryby od ujścia Biebrzy w dół rzeki są i to nie byle jakie.Powiem więcej, ja to wiem że tam są ładne ryby.Problem tkwi w podejściu wędkarzy.Przyjeżdżając wędkować na dziką rzekę musisz całkowicie zapomnieć o przyzwyczajeniach z wielkorzecznego łowienia.Poza tym dzika rzeka jest bardzo chimeryczna, trzeba mieć troszkę fartu żeby trafić na dobre żerowanie ryb.Na wspomnianym odcinku występuje sandacz, szczupak, sum, boleń, brzana, kleń i jaź.Ja osobiście bardzo lubię Narew powyżej ujścia Biebrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Ja dzisiaj męczyłem przyujściowy odcinek rzeki Supraśl do Narwi.Bez rewelacji.Obiecałem sobie dać troszkę urlopu od wyjazdów nad wodę i poczekać aż ustabilizuje się pogoda.Kilka fotek... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 . Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juranty Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Barwena, a gdzież to jest taki ładny odcinek rzeki z 2 ostatnich fotek?Posiedzieć tam to już byłaby przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Witam!2 pierwsze ok.1km od ujścia, zaś 2 ostatnie to samo ujście Supraślanki.Miałem tylko jedno branie ale za to jakie.Holowałem klenia na moje oko 50cm+ a ten skubaniec zdemolował mi Ownera druciaka.Odradzam wszystkim te kotwiczki.Na okularach widziałem jeszcze 2 podobne klenie.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Ja osobiście bardzo lubię Narew powyżej ujścia Biebrzy.Nie dziwie sie, patrzac na fotki. Odnosnie watku z kotwicami - odradzam druciaki czyjekolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Witam!Oto kilka fotek z dzisiejszej wyprawy na Narew... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 I jeszcze...Chwilę po zrobieniu zdjęca holowałem ok.10min. suma który robił ze mną co chciał a następnie olał mnie i popłynął w siną dal demolując zestaw. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 A potem odwiedziłem okolice ujścia Biebrzy do Narwi... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 A troszkę później odwiedziłem okolice ujścia Biebrzy do Narwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 ...i niestety nic ciekawego się nie wydarzyło.. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Troszkę namieszałem z zdjęciami co nie zmienia faktu że miło popatrzeć.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 ciekawa tam ta rzeka;) no i ten sum.. na co sie skusił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Witam!Talon MXF2 7-28gr 3.05mTeam Dragon 935iSufix Performance Braid 0,14kopyto relax 10cm na 8gr Wziął turlające się kopyto na granicy wypłycenia i głębokiej wody.Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Ze zdjec zgaduje ze hol z brzegu...w takim razie szans nie bylo zadnych Ale przygoda byla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacaré Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Fantastyczne widoki... Takie rzeki to prawdziwe perly... bezwartosciowe skarby... Zazdroszcze wszystkim, ktorzy maja cos takiego pod domem... Wiecej takich ujec! Pozdrawiam --Yacar?-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 I jeszcze....Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Witam!Następny wyjazd i bez rewelacji.Dawno już nie było tak słabej wiosny.No i ta pogoda... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 i... . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 O to okolica góry strękowej piękne widoczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Lubię tam łowić. Fajne widoki i trochę urozmaiconych miejscówek do obłowienia na każdą porę roku. @Dudek i jak wyniki podczas wypadu? PozdrawiamRadzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi