barwena1977 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Powiem szczerze.O ryby w takich rozmiarach jakie narzuca regulamin j.pl jest raczej dosyć ciężko,a jeszcze ciężej komuś kto rzadko nad wodą bywa.Wynik tego wyjazdu to ok.25 okoni(18-25cm) i szczupaczków na paprochy.Dużych okoni nie było jeszcze na zimowisku.Druga sprawa to to że Narew jest piękna ale już nie tak rybna jak kiedyś.Ot tyle...Mam nadzieję że koledzy lepsi ode mnie zaczną wklejać jakieś narwiańskie rybki. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Pamietam, piekne to sa tereny...rzeka wije sie wsrod łąk, nierzadko mozna spotkac doly po kilka metrow.Z rybami bylo gorzej.No ale nalezy sie spodziewac, ze niedlugo, po wprowadzeniu zakazu trolingu na Narwi, bedzie eldorado. <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.Jak o mojej ukochanej rzece to nie może mnie tutaj zabraknąć.Rybki może nie powalają wielkością ale coś na dobry początek wrzucam,może zachęcę innych. Dwa jazie z kilkunastu złowionych tylko i wyłącznie na paprochy,w Narwiańskim Parku Narodowym. . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik71 Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Witam wszystkich forumowiczów jako nowy użytkownik. Pampuch77 ładne te twoje jazie, mógłbys coś napisać więcej o technice i przynętach łowieni jazi na spining dokładnie na paprochy ? Ponieważ przyznam że ja mam najlepsze wyniki na obrotówki i woblerki. Pozdrawiam i czekam na dłuższą wypowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Sprawa jest prosta .Typujesz miejsce gdzie może być zimowisko i kombinujesz z kolorami.Żadna filozofia i nie ma nad czym się rozpisywać.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik71 Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Sprawa jest prosta .Typujesz miejsce gdzie może być zimowisko i kombinujesz z kolorami.Żadna filozofia i nie ma nad czym się rozpisywać.Pozdrawiam! Może i Tobie prosta ale nie dla wszstkich Napisz jak możesz czym charekteryzuje się takie zimowisko ? I w jaki sposób podajesz przynętę oraz jak prowadzisz. Z góry dzięki za cenne rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik71 Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Halo halo kolego Pampuch Proszę o jakąkolwiek radę co do wyboru miejsca połowu tych rybek A i jeszcze mam taką małą uwagę - tylko proszę nie zrozum mnie źle, jeżeli dbasz o rybki przy wypuszczaniu to takie chwyty w okolice skrzeli chyba nie są dla nich zbyt korzystne. Proponuję przy tej wielkości rybek chwyt za kark, lub pod brzuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Kolego @sledzik, nie uważasz że oficjalna prośba o taki instruktaż jak odnaleźć narwiańskie zimowisko jest troszkę nie na miejscu? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik71 Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 jak cytujesz to cytuj ... Mała podpowiedź czym siętakie miejsce charakteryzuje to nie podawanie dokładnie lokalizacji miejscowości a jedynie delikatna pomoc aby odnieść sukces nad wodą. Robert Hamer dzieli się swoją wiedzą na temat Wisły, czy połowu boleni, moze kolega Pampuch też by chciał się podzielić swoją wiedzą i może nie chce mieć adwokata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juranty Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Śledzik w/g mnie ma rację. Tak nie trzyma sie ryb, które chce sie wypuścić. Swoją drogą, to Śledzik skoro mieszkasz w Bialym, to choćby z relacji kolegów wiesz, gdzie jest najwięcej jazia (Bokiny itp). Bez obrazy koledzy, w końcu chodzi o sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 24 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 @sledzik-przeczytaj priv. :)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 WITAM MÓJ DZISIEJSZY KRÓTKI WYPADZIK NAD GÓRNĄ NAREW:.50+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Pięęęękne rybeczkiGratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik71 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 No Pampuch przepiękne ! i barzo ładnie zaprezentowane. Moje gratulacje Ps. Wypuściłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam!Wiedziałem że jak Cię namówię do zarejestrowania na j.pl to posypią się fajne, narwiańskie rybeczki.Gratulacje @PAMPUCH! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juranty Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 No gratki!Garbus przepiękny! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Adam ładne rybki. Okoń widzę że ze znajomej miejscówki <_< , a ten jazik 60+ tym razem nie zagryzł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Witam!@Sledzik71-regulamin znasz kolego?!? Rybki w wodzie.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 @PAMPUCH71 gratuluje rybek ,widzę ze chłopaki z Białegostoku pilnuj siebie nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik71 Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Kolego @Pampuch71 wiesz że z tym regulaminem różnie bywało w przeszłości ale sobie nawet nie wyobrażasz jak jestem szczęśliwy że kolejny bardzo dobry wędkarz przechodzi na lepszą stronę mocy Jeszcze raz gratuluję i liczę na jak największą liczbę zdjęć od Ciebie na forum j.pl bo jestem pewny że masz co fotografować na każdej swojej wyprawie Pozdrawiam i do zobaczenia nad narwiańską amazonią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Dzięki wszystkim,będę się starać !Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Pare rybek z dzisiejszego wypadziku,w tym 50-taczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Narwiański Park Narodowy z lotu ptaka FILM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Dzisiejszych kilka rybek z Parku Narwiańskiego:dwa czterdziestaczki oraz dwa pampuchy. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 TO OSTATNI: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi