jerry hzs Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Gratuluje Pampuch ...piekne uwolnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip0985 Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 piękne uwolnienie pięknej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 WITAM,A TO DZISIEJSZE NARWIAŃSKIE PAMPUCHYSAMCZYK... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 SAMICZKA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Gratulejszyn Podobno nieżle zdenerwowałeś grunciarzy tym wypuszczaniem ryb.A mówią że na rybach to tylko relaks i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robaczywakorporacja Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Pampuch gratulację masz bardzo ładne wyniki. Możesz sprecyzować gdzie łowisz?? Nie chodzi mi o zdradzanie miejscówki czy miejscowość gdzie łowisz ale czy łowisz gdzieś w okolicach Białegostoku czy Łomży?? Jestem wędkarzem z Łomży i wiem że nikt w Łomży nie połowił tylu jaźi , a ty łowisz ich bardzo dużo.Możesz powiedzieć na jakiego typu przynęty łowisz , woblery ,gumy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Witam!Oczywiście gratuluję wyników i powtarzalności.Twój przykład potwierdza regułę że łowią ci co bywają często i regularnie nad wodą.No i jest jeszcze parę innych ważnych rzeczy ale to inna bajka... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Loza szydercowJakis minimalny opis by sie przydal w koncu jazie bardzo ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Witam!Chłopaki troszke se jaja robią,nie przejmuj się. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robaczywakorporacja Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Jestem młodym niedoświadczonym wędkarzem łowię na tej samej rzece co Pampuch i nie widziałem żeby ktoś miał takie rezultaty więc się pytam, ale jak widzę próba dowiedzenia się czegoś jest dla niektórych rzeczą śmieszną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Łomżyńska Narew to zupełnie inna woda niż ta białostocka.Jeżeli znasz miejsca w których,jesienią i zimą, koncentruje się w twoich okolicach jaź to radzę poeksperymentować z gumkami.Tyle ode mnie.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robaczywakorporacja Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Łomża - Białystok to odległość 80 km .Więc miejscówki po odpowiedzi że to Białystok lub Łomża nie odnajdę w żaden sposób, a pytając się o to nie miałem zamiaru odkrywać miejsca połowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Tak jak wspomniałem wcześniej,podstawa to wytypowanie miejscówki gdzie gromadzi się jaź przed i na zimę.Takie miejsca są na każej rzece.Pokombinujesz z gumiakami i powinno być dobrze.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Witam.Szukajcie miejsc, gdzie jaziki- pampuchy wiosną zbierały jętkę oraz gdzie grunciarze łowią na groszek.Daleko od takich miejs z wyżerką te leniuchy się nie oddalają.Kijek najlepiej 4metrowy.Przynęty małe gumeczki prowadzone wolniutko i leciutko ,nie tak jak okonie i szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 A TO DZISIEJSZY RYB. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Robaczywakorporacja przepraszam jeżeli Cię uraziłem śmiechem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 WITAM.MÓJ DZISIEJSZY 4 GODZINNY WYPADZIK NA ODCINEK PARKOWY ZAOWOCOWAŁ 7 JAZIKAMI.5 SZTUK W PRZEDZIALE 44-47CM.ORAZ 2 SZTUKI Z PIĄTKA Z PRZODU Z MAŁYM +. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 NIEŻLE GRYZŁY JAK NA GRUDZIEŃ,CHYBA WYCZUŁY ŻE IDZIE OCHŁODZENIE. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik71 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Adam weź zmień płytę albo dawaj jeszcze niech muzyka gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 No nie powiem konkretne te Jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Te jazie to pewnie wiedzą kiedy przyjeżdżasz nad wodę i ustawiają się do Ciebie w kolejce. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 a na co Panie takie Jazie biero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 TO DAJE JESZCZE,NIECH MUZYKA GRA!DZISIAJ RANO 6 SZTUK 3 SZTUKI 47-48 ORAZ TRZY PAMPUCHY czyt.50+. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 DZISIAJ BRAŁY OSTROŻNIE(KILKANAŚCIE SZARPNIĘĆ ZA SAM OGONEK). . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ładne PAMPUCHY, też jestem ciekaw na czym tak pięknie się pasą.. w grudniu PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi