Skocz do zawartości

Górna Narew

barwena1977

Rekomendowane odpowiedzi

Piekne rybki....mi tez udawalo sie polawiac ladne jazie na Narwi,ale tylko na feederka z gruntu-a tu prosze na gumki :huh: Raz jeszcze gratuluje rybek i postawy.

Ps:tak kojarze PAMPUCH czy to nie Twoja fota z brzana wisiala w szczupaku swego czasu-moze i wisi do dzis???Dobrze kojarze???Pozdrowka

Witam,dięki wszystkim za gratki :D Jeśli chodzi o aparat ze statywikiem :roll:Stojąc w wodzie po pas, staram się posiadać przy sobie jak najmniej przedmiotów :małe pudełeczko,podbieraczek oraz N73 na szyji,z konieczności w razie... odpukać nieprzewidzianej sytuacji w pracy czy w rodzinie Embarassed Co do kolegi z aparatem :huh: akurat ci do których mam pełne zaufanie nie posiadają neoprenów lub długich patyków do trzymania przynęt w nurcie :( Lester dobrze prawisz :mellow:

Pozdrawiam!

To w zasadzie między 13 stopami a 9 cioma nie aż taka duża różnica - wystarczy wejść 4 stopy dalej do wody

Jakiej grubości żyłkę stosujesz ?

Brania jazi są agresywne czy delikatne zasysanie przynęty ?

Dzięki za odpowiedzi. ;)

Ps. Zabierz kolegę co nie wędkuje wogóle ;)

Tak,tak wejdż dwie stopy dalej będziesz miał po uszy :lol:

żyłka 16tka

branie jak zaczep,wygina kijek na długości 1.5m, :huh: ale ty wiesz że to nie zaczep, ponieważ przynęta stoi w miejscu ;) delikatnie docinasz i jest zabawa aż po rękojeść :lol:

to tyle muszę kończyć.

Pozdrawiam!

Kłaniam się nisko Panie Lester,z jaziami w tych miejscówkach o których piszesz od dwóch sezonów bardzo krucho,a jeszcze 3lata wstecz mogłem się pochwalić :mellow: może za bardzo odszedłem od tematu [jazi]na rzecz letnich kleni i za mało czasu im poświęcam :(

pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...

a teraz wszystkim odwiedzającym, czytającym,piszącym na wątkuGÓRNA NAREW i całym portalu JERKBAIT ,oraz wszelkiej maści zwolennikom C&R składam najlepsze życzenia NOWOROCZNE.ABY W NOWYM 2010 ROKU BYŁO JESZCZE WIĘCEJ, I BARDZIEJ EXCYTUJACYCH ZACIĘĆ,EMOCJONUJĄCYCH HOLI,SZCZĘŚLIWYCH PODEBRAŃ I RÓWNIE DUŻO UWOLNIONYCH RYB :mellow:,do zobaczenia nad GÓRNĄ NARWIĄ-TOMI wobblersHM.

• 3 miesiące temu...

Witam wszystkich.Pozwoliłem sobie odświeżyc ten wątek,wszak jest to moja najukochańsza woda.Dzisiaj obcując z NIĄ pierwszy raz w tym roku, zostałem uszczęśliwiony kilkoma holami niewielkich jaziorków.Poniżej umieszczam zdjęcie najwiekszego ryba,co prawda nie ma piątki z przodu, ale pierwszy i jak cieszy :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow:

post-3107-1348914697,7059_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...

tomi101 a co mu podałeś za smakołyk?

Serwus @Lester ,jak powszechnie wiadomo {na Górnej Narwi} jazie o tak wczesnej porze roku najlepiej żerują :mellow: na 10mm,tonącym woblerze o kształcie ziarna kukurydzy,poprowadzonym wolno z prądem :lol: B)

Adam ,dzięki za gratki :mellow: mam nadzieję że w tym sezonie będziemy sobie jeszcze niejednokrotnie gratulować :lol: :mellow: .pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...