admin Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 piękny! gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Gdzieś umknęłodrugie zdjęcie więc wstawiam ponownie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 a ja napiszę pierwszy post w sezonie piękna kluska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Dalej cisza w wątku, czyżby w Narwi nie było dorodnych szczupaków?Ja zmieniłem dzisiaj miejscówki i znów były 2 ryby,jedna bardzo krótka a druga przyzwoita .pozdrawiam TOMI . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Tomek Gratuluje pięknych jaśków.My jeszcze za rybami w kropki chodzimy ale trzeba już naszą Narew przeprosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 gratulacje. piekny jasio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Oj TOMI to się rozchodziłeś Fajnie!Ostatnio zaniedbałem jaziorki kosztem bolasków.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 joł,pozdro, szacun tu wobi (od woblerywobi)ryba na narwi świetnie żre jak zawsze o tej porze,no i zaczał się najpiękniejszy okres połowu kropkowańca... .5555.bmp3333.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 sorki za rozdzielczość,ale jestem marnym hakerem... zdjęcia lepszej jakości do obejżenia na mojej stronce. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Wystarczy, że zapiszesz zdjęcia jako .jpg, a nie .bmp - będą wyglądały dużo lepiej i dużo mniej ważyły PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 jak to zrobić? być może niemam odp.programu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Hej wobi.Irfanview już sobie poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 joł,pozdro, szacun tu wobi (od woblerywobi)ryba na narwi świetnie żre jak zawsze o tej porze,no i zaczał się najpiękniejszy okres połowu kropkowańca... Serwus Wobi,widzę że wchodzisz do wątku na bogato ,a ja łowiąc tyle lat na Narwi nie wiedziałem że można tu trafić takiego pstrąga,a jesienią zapodasz foty głowatki z Suraża ,szacun , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 joł,podobno kilka zeszło z pisy i teraz płyną na tarło do bondar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Pogoda nie rozpieszcza,mimo to misterium przyrodytrwa i dzięki temu teraz widać ile i jakich ryb jest w Naszej Narwi .Jeden z kilku bardzo objedzonych amatorów tego lotu godowego jętki majowej.Cieszy bo otworzył mój sezon połowów na żuki. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Przy takiej ilości mięsiwa jednak wybrałczerstwe pieczywo?Tomek wielki szacun!Specjalista z doskonale wystruganym czerstwym pieczywem pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Pogoda nie rozpieszcza,mimo to misterium przyrodytrwa i dzięki temu teraz widać ile i jakich ryb jest w Naszej Narwi .Jeden z kilku bardzo objedzonych amatorów tego lotu godowego jętki majowej.Cieszy bo otworzył mój sezon połowów na żuki. . Te fotki były robione niedaleko wsi Strękowa góra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Duuużo wyżej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 tzn. w którym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 tzn. w którym miejscu? Okolice mostu drogowego obok miejscowości Doktorce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Tomek gratulacje! Ładny ryb,aż Ci oczy świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Czarek,dzisiaj nie tylko oczy mi się świeciły .UWAGA NARWIAŃSKI KABAN!!! .Dzisiejszy 50+,był też drugi niestety nie chciał pozować do fotki i odpłynął......szkoda że z woblerem ,mam nadzieję że się go jakoś pozbędzie .Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Piękny wypasiony pampuch !..i co najważniejsze na spinning! Tomek podnosisz wysoko poprzeczkę.Mam nadzieję że zostało Ci trochę tego killer-lakieru do żuczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Cudownie wybarwiony, gruby i widać, że zdrowy jasiek!!Gratulacje pięknej rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Pudziany Gratulacje, pięknie ubarwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi