radmac5 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 to i ja tez chce odkopac watek ... powie ktos cos co sie dzieje /.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik71 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Wątek zamarał a w temacie Górenj Narwii bardzo wazne informacje. W 2017 rouku mają rozwalić tamę na Siemianówce. Projekt renaturalizacji Narwi poszedł pełną parą. Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Wątek zamarał a w temacie Górenj Narwii bardzo wazne informacje. W 2017 rouku mają rozwalić tamę na Siemianówce. Projekt renaturalizacji Narwi poszedł pełną parą. Pięknie!Już po Prima Aprilis..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Śledzik, jeżeli to nie żart po primaaprilisowy (mam taką nadzieję ;-), to prosze podziel sie linkiem do inf. o tym projekcie renaturyzacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Jak można tak żartować po terminie robiąc Kolegom złudne nadzieje Jedyną szansą na renaturyzację byłby wykup wszystkich łąk w dolinie Taką politykę w skali mikro prowadzi np PTOP, ale niestety dla nich liczą się tylko ptaki.A tak, to jeżeli nawet kopana Narew zaczyna meandrować za mocno i zabiera łąkowe drogi Marszałkowi czy też łąki rolnikom to WZMiUW zaraz biegnie naprawiać zakręty za grubą kasę z naszych kieszeni, jak to miało już miejsce w Górze i Siekierkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi203 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 KOLEGA CHYBA PISAŁ PO %%%%%%%% TERAZ MILCZY BO MAM MORALNIAKA. NIE MA JAK SIE ZBŁAŻNIĆ, ALE NIE KAŻDY MOŻE BYĆ KRÓLEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 nikt nic nie lowi ???? szkoda ze fajny watek umiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Nikt nie łowi, bo za bardzo nie ma już co łowić... Wędkuje z kolegą od wsi Ciełuszki do Suraża. O efektach nie ma co mówić bo praktycznie ich nie ma. Wolę pojechać 50 kilometrów nad Bug. Tam nawet jeśli nic się nie trafi to przynajmniej woda pięknie wygląda, a "nasza" Narew to taki większy rów z którego dziadki wyłapią wszystko co żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Piotrek nie zgodzę się z Tobą. Na "naszej" Narwi jest sporo dużego jazia, a i trafiają się przyzwoite (jak na nasze podlaskie warunki) szczupaki, bolenie, z okoniem jest słabiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 To że jaź jest to ok, zgoda. Ale szczupaka wymiarowego nie utarło mi się przechytrzyć w 2015 ani jednego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 jejku a ja kiedys bede mieszkal w zabludowiu ( zabludowie ) to gdzie ja biedny bede chodzil na ryby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 To że jaź jest to ok, zgoda. Ale szczupaka wymiarowego nie utarło mi się przechytrzyć w 2015 ani jednego... Narew jest jedyną rzeką, gdzie w ubiegłym sezonie złowiłem zdecydowanie więcej wymiarowych ryb, niż króciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabss Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Dokładnie, porównując sezon 2015 na Narwi np. z Bugiem lub też Siemianówką to nawet nie ma o czym pisać "Nasza" Narew ma potencjał jeśli chodzi o szczupłego,praktycznie na każdym wyjeździe było coś na kiju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 To ja już sam nie wiem czemu tak ze mną jest. Szczęścia brakuje nad wodą hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Pozwolę sobie odświeżyć :-) Dzisiejsze 72,5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Był też szczupły 50 + i jazik ok 30. a jak tam u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) cześć (przepraszam za off-topa) wybieram się na urlop do Narewki. Jak stan wody w Narewce? da radę coś ze spinem / gruntem ? jak nie, to jakieś inne lepsze wody w okolicy? można na priv. Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez RulleZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 "Dla chcącego nic trudnego" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 na jednym zdjeciu udało mi sie uchwycic szupaka co udaje łososia ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi