PAMPUCH71 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 DZIŚ TYLKO DWA BRANIA,44CM.DRUGI TAK POWOZIŁ JAKBY MIAŁ 6-TKĘ Z PRZODU.NIESTETY ZABRAKŁO 4 CM. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Piekne jaziska. Niesamowite pampuchy łowisz.Gratulacje dla Ciebie. Naprawde. Tak przy okazji, czy nie myslałes o zrobieniu jednego dobrego zdjecia na pamiatke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witam!Namawiam kolegę na kupno aparatu z statywem.Fakt jest taki że łowi dużo i często i jest co pstrykać.A za chwilkę pstrągi się zaczynają....Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ryby są rzeczywiście piękne! Statywik (niewielki, taki za 30PLN) i trochę treningu - opłaca się! Zwłaszcza jeśli tyle łowisz i tak ładne ryby. Ryb gratuluję! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik71 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 A tam statywik nie lepiej zabrać kolegę z aparatem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 A tam statywik nie lepiej zabrać kolegę z aparatem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Przy tej ilości łowionych jazi to trudno o niekonwencjonalne ujęcie w kadrze,a poza tym chodzi też o to aby tło nie naprowadziło na łowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Piekne rybki....mi tez udawalo sie polawiac ladne jazie na Narwi,ale tylko na feederka z gruntu-a tu prosze na gumki Raz jeszcze gratuluje rybek i postawy. Ps:tak kojarze PAMPUCH czy to nie Twoja fota z brzana wisiala w szczupaku swego czasu-moze i wisi do dzis???Dobrze kojarze???Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witam,dięki wszystkim za gratki Jeśli chodzi o aparat ze statywikiem :roll:Stojąc w wodzie po pas, staram się posiadać przy sobie jak najmniej przedmiotów :małe pudełeczko,podbieraczek oraz N73 na szyji,z konieczności w razie... odpukać nieprzewidzianej sytuacji w pracy czy w rodzinie Co do kolegi z aparatem akurat ci do których mam pełne zaufanie nie posiadają neoprenów lub długich patyków do trzymania przynęt w nurcie Lester dobrze prawisz Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Znaczy, muszę zakupić neopreny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik71 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 A właśnie właśnie jaki sprzęt stosujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Kijek LAMIGLAS 13 stóp 4-14gr.Fajna kluseczka Młynek TEAM DRAGON najmniejszy model,jak za taką kaskę to niezły kołowrotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik71 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 To w zasadzie między 13 stopami a 9 cioma nie aż taka duża różnica - wystarczy wejść 4 stopy dalej do wody Jakiej grubości żyłkę stosujesz ? Brania jazi są agresywne czy delikatne zasysanie przynęty ? Dzięki za odpowiedzi. Ps. Zabierz kolegę co nie wędkuje wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Tak,tak wejdż dwie stopy dalej będziesz miał po uszy żyłka 16tkabranie jak zaczep,wygina kijek na długości 1.5m, ale ty wiesz że to nie zaczep, ponieważ przynęta stoi w miejscu delikatnie docinasz i jest zabawa aż po rękojeść to tyle muszę kończyć.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Siemanko PAMPUCHU ,na początek BIG SZACUN za jazie,C&R to podstawa.jednak neopreny i długi patyk to nie wszystko żeby zacne pampuchy regularnie odwiedzały podbierak pozdrawiam! ps.mam fajny aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam producenta wobków! A jak tam z jaziem w Ploskach, Strabli, Doktorcach?(Leszek z Barweny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Kłaniam się nisko Panie Lester,z jaziami w tych miejscówkach o których piszesz od dwóch sezonów bardzo krucho,a jeszcze 3lata wstecz mogłem się pochwalić może za bardzo odszedłem od tematu [jazi]na rzecz letnich kleni i za mało czasu im poświęcam pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 a teraz wszystkim odwiedzającym, czytającym,piszącym na wątkuGÓRNA NAREW i całym portalu JERKBAIT ,oraz wszelkiej maści zwolennikom C&R składam najlepsze życzenia NOWOROCZNE.ABY W NOWYM 2010 ROKU BYŁO JESZCZE WIĘCEJ, I BARDZIEJ EXCYTUJACYCH ZACIĘĆ,EMOCJONUJĄCYCH HOLI,SZCZĘŚLIWYCH PODEBRAŃ I RÓWNIE DUŻO UWOLNIONYCH RYB ,do zobaczenia nad GÓRNĄ NARWIĄ-TOMI wobblersHM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Dziekujemy.Moze kiedys dotre na gorna Narew.Pewnie mi zycia zabraknie ,bo na Wisle mam tyle do zrobienia.Pewne rejony Narwianskie zem opanował, mozewyzej tez sie uda.Pozdrrowionka dla uwalniacza rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam wszystkich.Pozwoliłem sobie odświeżyc ten wątek,wszak jest to moja najukochańsza woda.Dzisiaj obcując z NIĄ pierwszy raz w tym roku, zostałem uszczęśliwiony kilkoma holami niewielkich jaziorków.Poniżej umieszczam zdjęcie najwiekszego ryba,co prawda nie ma piątki z przodu, ale pierwszy i jak cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 No to i ja zapodam,pierwszy tegoroczny jasio ,może nie kaban ale mnie wystarczająco ucieszył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 tomi101 a co mu podałeś za smakołyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Gratki tomi 101!Pierwszy jest najpiekniejszy znajoma miejscóweczka dawno mnie tam nie było i kijeczek nie za krótki,z takim spinemtrzeba uważać na druty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 tomi101 a co mu podałeś za smakołyk? Serwus @Lester ,jak powszechnie wiadomo {na Górnej Narwi} jazie o tak wczesnej porze roku najlepiej żerują na 10mm,tonącym woblerze o kształcie ziarna kukurydzy,poprowadzonym wolno z prądem Adam ,dzięki za gratki mam nadzieję że w tym sezonie będziemy sobie jeszcze niejednokrotnie gratulować .pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Chłopaki chyba nie łowią,to ja zapodam następne,dzisiejsze jeszcze ciepłe fotki .wyholowałem 2 jazie,pierwszy nie miał 40cm to nie zamieszczam,a drugi bardzo wypasione46cm .pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi