GARBUS098 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie polecam mało skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) autocenzura Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 ....... No i co tam chcesz szybko kupić / sprzedać ..... I o to chodzi, i o to chodzi...W 12 minut załatwił potrzebną ilośc postów i już można.Trzeba przyznac że nadaje się to do podwieszenia jako instruktaż - krótko, zwięźle, a że wygląda nieprofesjonalnie.. no cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Najlepsze będzie, gdy pierwsze co wystawi na giełdzie to .... ....gumowe raki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Najlepsze będzie, gdy pierwsze co wystawi na giełdzie to .... ....gumowe raki. to w zasadzie takie dygresyjne nawiazanie do watku o spaghetti ... ciekawe, czy taki gumowy rak w makaronie robi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jeśli to rak komercyjny, to tak, nawija makaron - na uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Szkoda, że savage gear nie ma w ofercie takich 4cm bo bym im poświęcił kilka porządnych wypadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie polecam mało skuteczne Żeby coś polecać lub nie trzeba najpierw spóbować na to łowić a nie pisać głupoty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patfinder Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Zastanawiam się czy nie czas już zaatakować wodę raczkami właśnie...Chyba spróbuję. Na marginesie: polecam zerknąć zainteresowanym na raczki Keitech'a - większe jak Crazy Flapper albo mniejsze modele jak Little Spider. Fajna praca, niezły smród i dużo kolorów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Interesuje mnie problem - jak zaobserwować moment linienia raków.Czy są jakieś symptomy , które moga o tym świadczyć?Kilka razy przed świtem złowiłem spore ryby na płyciznach .Często gęsto zostałem właśnie wtedy obdarzony od nich "pawiem" z rakami.Widać że gra warta świeczki dla ryb - były wśrod nich też sumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Łowiłem na raka savagear z drop shota i okonie ładnie brały z tym ze duzo nie wciętych ryb... Ale to nie wina raka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Raczki w kolorze herbaty , motoroil itp. są ok .W tamtym roku testowałem relax około 5-6cm na ciężkiej główce 10gr prowadzenie podobne do koguta ... Padł piękny kilogramowy garbus... Edytowane 27 Maja 2015 przez darkonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Beno Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Raki w swojej ofercie ma także firma CrazyFish. Występują w długości 4cm i 5,5cm. Są nasączone zapachem. Guma miękka, dzięki temu przynęta fajnie pracuje. Nada się do zwykłej główki, można uzbroić w czeburaszkę albo zaprezentować na drop-shot. Gdyby ktoś był zainteresowany tymi przynętami (więcej info) to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratatata Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Co do raków, jeśli trafi się w wylinkę to wszystko Ci chapnie takiego małego smakowitego skorupiaka. Szczególnie to co da radę go połknąć Raki to jedne z moich ulubionych przynęt, z sentymentu zawsze mam parę skitranych. Nawet jeśli chodzi o nadmorskie klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 a co myślicie by raczka poprowadzić na szuranego po dnie i co jakiś czas go podrywać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratatata Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Ja myślę że super, wszystkiego można próbować byle by imitowało naturalny ruch skorupiaka i sprowokowało do ataku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy7 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Wczoraj raczki otworzyły mi wodę. Próbowałem wszystkiego co miałem w pudełku i na koniec wypadu zaliczyłem kilka fajnych brań. Raczek (6,5cm) od Mikado uzbrojony w 3 gramowa główkę jigowa . Rzut, poczekalem aż opadnie do dna i prowadziłem go krótkimi i częstymi podbiciami. Udało mi się wciac kilka garbusow w tym jeden 30, i szczupak ok 60 cm. Edytowane 24 Października 2016 przez Rudy7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Rzut, poczekalem aż opadnie do dna i prowadziłem go krótkimi i częstymi podbiciami.Przy prowadzeniu Twoją metodą bardzo często trafia się przyłów w postaci karasia, przy dużo wolniejszym prowadzeniu - szuranie po dnie - czasem uda się oszukać leszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 a sprawdzi sie w dużych rzekach np. na sandacza ? czy ktoś próbował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratatata Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Wczoraj raczki otworzyły mi wodę. Próbowałem wszystkiego co miałem w pudełku i na koniec wypadu zaliczyłem kilka fajnych brań. Raczek (6,5cm) od Mikado uzbrojony w 3 gramowa główkę jigowa . Rzut, poczekalem aż opadnie do dna i prowadziłem go krótkimi i częstymi podbiciami. Udało mi się wciac kilka garbusow w tym jeden 30, i szczupak ok 60 cm.Też je lubie bo są tanie a bardzo dobrze odwzorowane, niczym się nie różnią od droższych zamienników a właściwie nazwałbym je odpowiednikami no naprawdę nie ma różnicy a zamiennik jest tak jednak nacechowany negatywnie. Kiedyś raz głupi przepłaciłem i pożałowałem wracając do Mikadowskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratatata Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 a sprawdzi sie w dużych rzekach np. na sandacza ? czy ktoś próbował ?Pewnie że da radę, grunt to dobra miejscówka, rozmiar potem kolor, w tym wypadku wydaje mi się być mniej ważny. Z własnego doświadczenia wiem, że brały mi różnie w nocy i w dzień i na mocne odblaski i na spokojniejsze. Trzeba próbować wszystkiego i wypracować swoje ulubione zestawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy7 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Raczki od Mikado są zrobione z bardzo wytrzymałej gumy. Miałem już na niego kilkadziesiąt brań okoni i nie widać żadnych uszkodzeń. Cena też jest śmieszna porównując ceny konkurencyjnych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Raczki od Mikado są zrobione z bardzo wytrzymałej gumy. Miałem już na niego kilkadziesiąt brań okoni i nie widać żadnych uszkodzeń. Cena też jest śmieszna porównując ceny konkurencyjnych firm. Podajcie jakiegos linka do tych raczkow Mikado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Te mniejsze są po złotówce sztuka:http://eldoradosklep.pl/pl/c/Cray-Fish-Raczek/601 Edytowane 25 Października 2016 przez Ferret 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratatata Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 http://pleciona.pl/pl/c/Cray-Fish/2368 tutaj też macie spory wybór Jak ktoś chce wieczorem jak wrócę na chatę mogę podrzucić realne fotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi