erqgth Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 To ja dorzucę coś od siebie . Nie miałem jeszcze okazji wypróbować ale robi dobre wrazenie i jeszcze w tym tygodniu sprawdze je na Wiśle. Są słone i fajnie podsmiarduja. Jeśli chodzi o pracę to wystarczy wpisać w Google "gunki boogie craw lure" i odpalić pierwszy filmik (mam problem żeby skopiować link w telefonie). Może ktoś już miał jakieś doświadczenie z rakami gunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratatata Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) http://pleciona.pl/pl/c/Cray-Fish/2368 tutaj też macie spory wybór Jak ktoś chce wieczorem jak wrócę na chatę mogę podrzucić realne fotki. Apropos. Ubiegam pytania, nie mam tak zniewieściałej ręki, do foty zapozowała moja luba, dzielnie prezentując małych skurczybyków. Co do zapaszku, jedne śmierdziele to ulubiona zabawka naszego kota, skubaniec podprowadził mi jedną sztukę i sobie nosi. Ale niech mu będzie. Edytowane 25 Października 2016 przez Ratatata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Te raczki SavageGear w Decathlonie wychodzą nawet taniej niż mikado, dodatkowo jeszcze darmowa wysyłka:http://www.decathlon.pl/reaction-crayfish-10-cm-x4-id_8355437.html 3,75zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratatata Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Taniej nie taniej, te mam sprawdzone już od dawna. Nie chce mi się bawić w zamiany skoro te mam dobre taniej też nie zawsze jest opłacalniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybnycasanova Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 I tak to są groszowe sprawy. A raki mikado dobre też przyznam swojego czasu testowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishwhisperer Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Łowił ktoś może na takiego jegomościa? Savage gear reaction crawfish 10cm.Wydaje się dość spory jak na okonie. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybnycasanova Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 No duży, jakoś nie jestem przekonany. Jaki koszt, miękkość praca? Używałeś czy tylko z neta foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Łowię na raczki 5 cm (zdjęcie) . Biorą głównie okonie i pstrągi chociaż były różne przyłowy Odlewam sobie różne wersje kolorystyczne także mogę dopasować się do kaprysów drapieżników 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 @DAMIR caly rok na nie lowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Tak używam ich przez cały rok. Najlepsza jest jednak wiosna (wylinka raków) oraz jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Używam również robali , które odlewam sobie w naturalnych ,,brudnych" kolorach. Bywają dni , że okonie i pstrągi się nimi po prostu ,,zażerają" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) : :Z CRAW-JR Edytowane 10 Grudnia 2016 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 albo ten.ZOOM-SPEED CRAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Pływające szczypce. Po uzbrojenie w czeburaszke przednia część przynęty unosi się do góry- wygląda jak rak przy dnie. Łowię na to sandacze i okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ja mam takie... I wierzcie mi - działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kochamryby Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Czyli nie tylko ja jestem fanem raczków ? Wiosna zdecydowanie najlepsza na ich używanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishwhisperer Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Nie znam ceny regularnej ( kupilem okazyjnie) raczek mieciutki, ladnie pracuje szczypcami, kilka razy wisial na koncu zestawu, ale bez efektow. Mysle, ze przyneta sluszna na duze okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 O rakach warto coś tam poczytać - http://www.wigry.org.pl/raki/biologia.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Ja stosuję raczki od Reins-a. Bardzo łowne ale jak to bywa z japańskimi silikonami, nietrwałe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Łowił ktoś może na takiego jegomościa? Savage gear reaction crawfish 10cm.Wydaje się dość spory jak na okonie. Co myślicie?Nie duży tylko okonie za małe.Spory pasiak wciąga 10cm raczka nosem.Nie mówiąc o sandaczu.Poza tym to przynęta jak każda inna-są dni ze skuteczna ,są takie że nie.Jeśli ktos pisze że "rzuciłem kilka razy ale bez efektów" to niech pomyśli ile pustych rzutów miał z kajtkami...Używam kilku rodzajów ale na pewno od Storma z grzechotka dają efekty. Edytowane 12 Grudnia 2016 przez olabo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Gdyby ktoś, gdzieś nabywał, proszę o kontakt, chętnie dołączę http://www.ebay.com/itm/Gene-Larew-4-1-4-Bulk-Salt-Craw-Pumpkin-Mix-Assortment-20-Count-New-Other-/322166411858?hash=item4b029d5252:g:7J0AAOSw1XdUWtAB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Ja stosuję raczki od Reins-a. Bardzo łowne ale jak to bywa z japańskimi silikonami, nietrwałe.Te od Marcina @cyprysa19 wyglądają na wierną kopię . Ale rzeczywiście oryginały są świetne . Często po konkretnym strzale brakuje szczypiec prawych lub lewych niestety . A tak w ogóle to w śmierdziuchowej klasyce nieodmiennie rządzi crazy flapper 2,8" i mały pajączek - ale to już chyba stawonóg .Swego czasu bardzo dobrze sprawdzał się najmniejszy raczek Relaxa . Zwłaszcza póżną jesienią i na przedzimiu . Uzbrojony w 2 gr główkę , rozedrgany szczytówką praktycznie w miejscu , pozostawiany na dłuższą chwilę prowokował pasiaki do pięknych strzałów pomimo zimnej wody i braku pracy własnej . Edytowane 12 Grudnia 2016 przez malinabar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi