Skocz do zawartości

Czy ktoś widuje kolegę meth666 ??

zetika16

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie pisze tu bo juz się trochę wkur.... zdenerwowałem. Pod koniec sierpnia zadałem pytanie/prośbę o serwis mojego abu revo stx gdyż umierał mi już. Zgłosił się kolega Meth666 . Wysłałem mu kołowrotek i po tygodniu napisał ze juz wszystko ok idzie jeszcze nim porzucac aby sprawdzić co i jak. Ucieszyłem się bo podobno został reanimowany i był już gotowy do wysyłki. I teraz zaczynaj się schody.... kolega pisze ze jutro wyśle. , że pojutrze i tak już prawie 2 miesiące ... tak się wkur.... zdenerwowałem ze w międzyczasie kupiłem juz inny ... na ostatniego SMS juz nie uzyskałem odpowiedzi . Rozumiem ze każdy ma Swoje życie i zajęcia ale kurde jesteśmy dorośli i tak się traktujmy. jak pisze ze idę wysłać to to robie . Tym bardzie ze pisałem że to mój jedyny multik a teraz jest najbardziej mi przydatny....

Dla tego prośbą. Może ma ktoś z Michałem kontakt i może odebrać od niego multik i wysłać do mnie bo kolega najwidoczniej z jakiegoś powodu nie ma czasu? Proponował em ze wyślę swojego kuriera ale jakoś nie wyszło.

Nie lubię takich tematów ... I długo się wahałem nad utworzeniem go.... ale pewna miarka się przebrała ...

• Like 3

Z tego co kojarzę to kolega Michał mieszka gdzieś w okolicach Olsztyna ???

Od pewnego czasu aktywność jego na forum gwałtownie spadła. Nie ma co zbyt

pochopnie wyciągać wniosków z pewnością sprawa się szybko wyjaśni.

• Like 1

Z tego co kojarzę to kolega Michał mieszka gdzieś w okolicach Olsztyna ???

Od pewnego czasu aktywność jego na forum gwałtownie spadła. Nie ma co zbyt

pochopnie wyciągać wniosków z pewnością sprawa się szybko wyjaśni.

Jakie pochopne wnioski można wyciągnąć jak czekasz na wysyłkę prawie 2 miesiące ?? A kolega pisze smsy ze jutro wyśle . Ze po jutrze... ze rano idzie wysłać itd itp ...zrozumiał bym jak by napisał SŁUCHAJ JEST PROBLEM NIE MOGĘ DOSTAC CZĘŚCI. NIE DAM TERAZ RADY. JESTEM CHORY ETC.... ALE KOLEGA NAPISAŁ ZE JUZ GOTOWE... I IDZIE WYSŁAĆ...POCZĄTKIEM WRZEŚNIA....
  • Like 3

Coś może być na rzeczy ponieważ kawałek czasu byłem bliski dogadania transakcji z tym userem ale w trakcie finalizacji  coś mnie tknęło i odpuśicłem ( jakoś specyficznie podchodził do tematu).

Sam sobie wystawia wizytówkę ale pewnie zaraz tu wpadnie wyprzeprasza obieca jakiegoś "gifta" do kołowrotka i będzie luks:) 

Panowie kołowrotek odebrany juz od Michała . Wiec spokojnie. Dzięki koledze Dano-G. Jeszcze zobaczymy co będzie jak go dostane w ręce jakie są efekty naprawy bo Michał zapewniał mnie ze wszystko jest cacy i wymienił kupę części.... wiec sprawdzimy jak to jest naprawdę