zetika16 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Panowie pisze tu bo juz się trochę wkur.... zdenerwowałem. Pod koniec sierpnia zadałem pytanie/prośbę o serwis mojego abu revo stx gdyż umierał mi już. Zgłosił się kolega Meth666 . Wysłałem mu kołowrotek i po tygodniu napisał ze juz wszystko ok idzie jeszcze nim porzucac aby sprawdzić co i jak. Ucieszyłem się bo podobno został reanimowany i był już gotowy do wysyłki. I teraz zaczynaj się schody.... kolega pisze ze jutro wyśle. , że pojutrze i tak już prawie 2 miesiące ... tak się wkur.... zdenerwowałem ze w międzyczasie kupiłem juz inny ... na ostatniego SMS juz nie uzyskałem odpowiedzi . Rozumiem ze każdy ma Swoje życie i zajęcia ale kurde jesteśmy dorośli i tak się traktujmy. jak pisze ze idę wysłać to to robie . Tym bardzie ze pisałem że to mój jedyny multik a teraz jest najbardziej mi przydatny.... Dla tego prośbą. Może ma ktoś z Michałem kontakt i może odebrać od niego multik i wysłać do mnie bo kolega najwidoczniej z jakiegoś powodu nie ma czasu? Proponował em ze wyślę swojego kuriera ale jakoś nie wyszło. Nie lubię takich tematów ... I długo się wahałem nad utworzeniem go.... ale pewna miarka się przebrała ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 pewnie pogonił dla kumpla . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) pewnie pogonił dla kumpla .A i dobra ale niech mi to powie żebym wiedzial ci dalej. Ale nie podejrzewam go o to... Edytowane 22 Października 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Przykra sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Z tego co kojarzę to kolega Michał mieszka gdzieś w okolicach Olsztyna ???Od pewnego czasu aktywność jego na forum gwałtownie spadła. Nie ma co zbytpochopnie wyciągać wniosków z pewnością sprawa się szybko wyjaśni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Z tego co kojarzę to kolega Michał mieszka gdzieś w okolicach Olsztyna ???Od pewnego czasu aktywność jego na forum gwałtownie spadła. Nie ma co zbytpochopnie wyciągać wniosków z pewnością sprawa się szybko wyjaśni.Jakie pochopne wnioski można wyciągnąć jak czekasz na wysyłkę prawie 2 miesiące ?? A kolega pisze smsy ze jutro wyśle . Ze po jutrze... ze rano idzie wysłać itd itp ...zrozumiał bym jak by napisał SŁUCHAJ JEST PROBLEM NIE MOGĘ DOSTAC CZĘŚCI. NIE DAM TERAZ RADY. JESTEM CHORY ETC.... ALE KOLEGA NAPISAŁ ZE JUZ GOTOWE... I IDZIE WYSŁAĆ...POCZĄTKIEM WRZEŚNIA.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 No Michał czasem sprawia wrażenie trochę rozj... zakręconego, zdarzały mu się spore opóźnienia w dogrywaniu tematów, ale żeby aż tak?! hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Coś może być na rzeczy ponieważ kawałek czasu byłem bliski dogadania transakcji z tym userem ale w trakcie finalizacji coś mnie tknęło i odpuśicłem ( jakoś specyficznie podchodził do tematu). Sam sobie wystawia wizytówkę ale pewnie zaraz tu wpadnie wyprzeprasza obieca jakiegoś "gifta" do kołowrotka i będzie luks:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jak jest z Olsztyna to może i bym mógł pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 No wysyłałem do Olsztyna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Kupowałem od kolegi @meth666 multik Abu. Jesli chodzi o samą realizację transakcji była bez zarzutu. Sam multik miał mały feler (miał być nowy) ale nie wpływający na jego pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 No wysyłałem do Olsztyna ...Również jestem z Olsztyna Daj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Kupowałem od kolegi @meth666 multik Abu. Jesli chodzi o samą realizację transakcji była bez zarzutu. Sam multik miał mały feler (miał być nowy) ale nie wpływający na jego pracę.Bo to moze było Abu Tomasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Dziękuję panowie za odzew Edytowane 22 Października 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Bo to moze było Abu Tomasza I poszlo jako nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 I poszlo jako nowe Raczej to nie to Moja transakcja miala miejsce prawie rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Raczej to nie to Moja transakcja miala miejsce prawie rok temu. Taki zarcik byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Panowie żeby była jasność ja o żadne oszustwo kolegi nie posadzam. Myślę że to raczej inna kategoria zachowania... wiec nie wymyslajmy teorii na razie i nie szkalujmy Michała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 No ale jakiś adres lub foto facjaty? Może znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Zdrowe masz podejście.Mimo sytuacji. El Presidente. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tomasz jest narazie spokojny, gorzej jak sie dowie że jego abu już za wschodnia granica jołk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Panowie kołowrotek odebrany juz od Michała . Wiec spokojnie. Dzięki koledze Dano-G. Jeszcze zobaczymy co będzie jak go dostane w ręce jakie są efekty naprawy bo Michał zapewniał mnie ze wszystko jest cacy i wymienił kupę części.... wiec sprawdzimy jak to jest naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 przesyłka za godzinę leci do Tomka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jak tyle części wymienił to może dostaniesz dwa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nie omieszkam poinformować was koledzy o tym jak to wygląda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi