Harjer Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Może ktoś się orientuje co za ciuszki mają pod koniec filmu kurtka / spodnie . W Normarku nic takiego nie znalazłem . Dzięki za wszelkie info .Nowe modele kombinezonów RAPALA. Widać logo firmy na kombinezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Kupiłem brytyjską Musto Channel. Wkrótce testy na deszcz. Miałem wybór Musto i Henri lloyd. Musto wygrała w sklepie. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu TapatalkaKurtki żeglarskie są solidnie wykonane i fajniejsze od wędkarskich Najważniejsza sprawa to klejone szwy, reszta to kwestia gustu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Nowe modele kombinezonów RAPALA. Widać logo firmy na kombinezonie Tak myślałem ale pytanie się nasuwa czy jest to dostępne czy tylko jest rozdawane do promocji . Pytam bo w Normarku tego nie znalazłem . I żadnych informacji , rozmiarów itd . Ktoś tym handluje ktoś testował . . Jest opis w katalogu ale ogólnie . Edytowane 5 Września 2017 przez neor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) Szukam opinii użytkowników ... Edytowane 25 Września 2017 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonF Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Ja posiadam taki zestaw, bardzo dobrze wykonany, niestety kupiłem XXL i jest za duży na mnie.Dziś pewnie znajdzie się na giełdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Jak w boju się spisuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonF Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Hmm miałem go 3 razy na sobie... wędkowałem na początku roku więc musiałem założyć bieliznę termoaktywną i polar bo jak wiadomo nie jest to odzież typowo na zimę. Raz była delikatna mżawka, ubranie nie przepuściło ani kropli. Jak jest przy ulewnym deszczu ciężko powiedzieć ale raczej szybko się nie podda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 To ma być całoroczniak - wiadomo ubiór warstwowy w zależności od temperatury ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 (edytowane) Panowie, gdzie kupię niedrogo kurteczkę na zimniejsze dni ? Fajnie jakby wytrzymała chociaż lekki deszcz. Chodzi mi o coś budżetowego. Do głowy przychodzi mi tylko decathlon, może ktoś poleci coś konkretnego? mutex/ocfipreoqyfb/mutex Edytowane 28 Września 2017 przez granvorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO1207 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Witam kolegów przymierzam się do zakupu kurtki na jesień i tyłka na łódkę może ktoś coś przerabial ma spore doświadczenie w tym temacie. Mam kolet effzett techical Ale chce kupić sama kurtkę taką do pasa. Będę wdzięczny za jakie kolwiek podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 (edytowane) Wchodzisz w dział "Odzież wędkarska", w wyszukiwarce wpisujesz "kurtka" i tadaam:https://jerkbait.pl/topic/47094-jaka-kurtka-na-okres-jesienno-zimowy/?hl=kurtkahttps://jerkbait.pl/topic/69209-kt%C3%B3ra-kurtka/?hl=kurtkaczytasz tematy, jak jeszcze coś Cię interesuje podpinasz się do istniejącego, powodzenia. Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez Pavko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVENKA666 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Noe1207 jak spisuje ci się ten technical ? Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez SVENKA666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Koledzy jaki komplecik do ok 600zł polecacie.Znajdę cos leprzego od SG Thermo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Jak dołożysz z 50 to można dorwać komplet Black savage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 też patrzyłem, thermo wiem że daje radę bo kolega ma i pływał ze mną w niezłą ulewę na Drużnie i jedyny z 4 osób był suchy.Black Savage bardziej mi się podoba ale czy jest również niezawodny? Proszę o opinie osób które go użytkują bo czasu mam max tydzien na zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 też patrzyłem, thermo wiem że daje radę bo kolega ma i pływał ze mną w niezłą ulewę na Drużnie i jedyny z 4 osób był suchy.Black Savage bardziej mi się podoba ale czy jest również niezawodny? Proszę o opinie osób które go użytkują bo czasu mam max tydzien na zakup.A jak wypada rozmiarówka savage gear'a? Bo ciężko tabelę wymiarów w sieci znaleźć. Chodzi mi przede wszystkim o portki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 też patrzyłem, thermo wiem że daje radę bo kolega ma i pływał ze mną w niezłą ulewę na Drużnie i jedyny z 4 osób był suchy.Black Savage bardziej mi się podoba ale czy jest również niezawodny? Proszę o opinie osób które go użytkują bo czasu mam max tydzien na zakup.Nie wiem czy nie zawodny ale na pewno wygodny i funkcjonalny,jak na razie jestem zadowolony z zakupu ,mimo ,że jeszcze mocnego deszczu nie przeżył :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 A jak wypada rozmiarówka savage gear'a? Bo ciężko tabelę wymiarów w sieci znaleźć. Chodzi mi przede wszystkim o portki :-)Pod siebie kupowałem rozmiar jaki dobieram normalnie ,jest git :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) Ja zainwestowałem w zestaw tego summita co go Kuba poleca na 4 stronie tego wątku. Testy już w tym roku, ale że ja mam zaufanie do ciuchów z wojska to sądzę, iż się sprawdzi. Pod spód zapoda się jakąś wełnę albo bieliznę termiczną z jakimiś spodniami i mam nadzieję, że będzie dobrze. Edytowane 24 Września 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Ciekawa opcja z tym Wojskowym Summitem...Za 400-450 można nbyć komplet +polar.Ktoś z kolegów może jeszcze tego używa i testował w warunkach "sztormowych" i wyrazi swoją obiektywną opinię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) Kurtka i spodnie z serii Black Savage wspomniane na poprzedniej stronie przeszły w weekend chrzest bojowy na Lubniewickich jeziorach na zawodach Manyfik. Nie było ulewnego deszczu więc w tym temacie póki co się nie wypowiem. Wiem jedno. Doskonale chronią od porywistego wiatru. Materiał jest gruby i dobrze chroni od wichury. Odzież sprawia wrażenie porządnej. Nie nasiąkała mimo, ze siedziałem na mokrym od mżawki ręczniku. Kaptur porżadny, regulowany. Zamki i suwaki dobre jakości. Póki co jest bardzo zadowolony. Pogoda, szczególnie w sobotę była bardzo kiepska. Miałem pod tym kompletem tylko bieliznę termo i nawet przez chwilę nie zmarzłem. Jeśli ubrać się na cebulę to i do 1 mrozów da to spokojnie radę. Do tego zakupiłem sobie buty militarne marki Haix - model high liablity. Miałem je po 15 godzin dziennie na nogach. Nie zapociłem nóg, mają GoreTex oryginalny. Nogi mi nie zmarzły na łódce. Są bardzo wygodne. Zgodnie z opisem w necie to najwyższa klasa tego typu butów. Srawdzą się również doskonale w brzegowych wyprawach na rzekę. Nie ma szans ich zamoczyć. Polecam taki oto jesienny zestaw. Edytowane 24 Września 2018 przez Robert Crocker 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 koledzy gdzie obecnei najtaniej kupił bym komplet: Kurtka i spodnie z serii Black Savage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Jeżeli na już to lipa,ale jakby ktoś mógł trochę poczekać to mogę pomóc :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Jeżeli na już to lipa,ale jakby ktoś mógł trochę poczekać to mogę pomóc :-)chcialbym na zlot czyli 05.10 jak coś daj znać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Polecam https://www.decathlon.pl/sztormiak-eglarski-500-id_8357798.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi