Myku1987 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam.Czy ktoś już posiada ten kij albo testował? Wydaje mi się że to będzie to samo co seria penfish tylko nazwę zmienili. http://stcroixrods.com/products/freshwater/trout-series Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 U oficjalnego dystrybutora jeszcze ich nie było .. Ale pytać Wojtka można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Sam byłbym chętny na tego 7' . Cena atrakcyjna 110 $. Sławek o jakim Wojtku mówisz, masz namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 http://www.zbik.pl/wedkarstwo/wedki-wedziska/wedziska-spinningowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 No tak cena ...... podziękował . Waldku tak czy inaczej dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Kij (dolnik) wygląda dosyć futurystycznie, ale mi się nawet podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Trochę kiepska jakość ale co nieco widać https://www.youtube.com/watch?v=KfnzVkQ_HyE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Fajny, kupiłbym coś takiego nawet w podobnych parametrach, ale w cenie max do 4 stówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie jest to wędzisko to samo co Panfish. Inna konstrukcja. Aczkolwiek w tej cenie wolałbym Fenwick River Runner 2,03 do 5 lub 9g. Lepiej wykonana, ładniejsza, dożywotnia gwarancja i bezproblemowy serwis w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Kamil ale za Fenwicka trzeba dać 700 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Zależy u kogo kupujesz. Sprzedałem kilka River Runnerów w tym roku. Paru klientów pytało o TS ale jak usłyszeli że Elitka ma dożywotnią gwarancję to zazwyczaj temat się kończył. Serwis w przypadku St.Croix trwa około 2 - 3 miesięcy i przy dożywotniej gwarancji i tak płacisz za transport do USA. W przypadku złamanego Legend Tournamenta trzeba było jeszcze zapłacić 120 zł netto A Fenwicka odsyłasz do KR Fishing lub przez jeden z 28 sklepów partnerskich w PL i masz problem z głowy i zazwyczaj nic nie płacisz jeśli wada wynika z produkcji itd. Także 600 zł za St.Croix czy powiedzmy 630 zł(jak dobrze utargujesz w sklepie za Elitke) - warto się zastanowić czy warto kupić "taniej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachamut Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 no to ciekawe ja szukam właśnie wędeczki pod okonia i kropka i tyle tego na rynku że masakra muszę mieć coś co obsłuży woblerki do 6 cm jakieś cykady wirujące ogonki do 6g i gumki jaskółki i normalne ripperki na główkach do 6 g gdzieś a wędki lubię krótkie od 2.13 do max 2.30 a i fenwick i st.croix maja mase tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Odkopię starocia Informacji na temat tych kijków w sieci jak na lekarstwo a i pomacać ich nie ma za bardzo gdzie więc pytać trzeba Czy ktoś z Was miał może do czynienia z kijami z tej serii tyle, że z tymi o cw do 5 g i mógłby co nie co o nich napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Podpytaj Marcysia. Miał taki chyba w sprzedaży. XFast prawdopodobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Podpytaj Marcysia. Miał taki chyba w sprzedaży. XFast prawdopodobnie. Byłem u Marcina ale akurat już go nie miał. Ale zgadza się, miał tego Xfasta czyli najdłuższy i do 7 g a mi bardziej o te do 5g chodzi.Tego do 7g można obejrzeć o ile się nie mylę na filmikach "Wędkarskiej pasji".Niemniej jednak dzięki za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 W tej chwili to już 7gr też przyszedł. 5tki na sklep raczej się nie spodziewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 W tej chwili to już 7gr też przyszedł. 5tki na sklep raczej się nie spodziewam Ten dłuższy xfast czy ten krótszy fast przyszedł? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Dokładnie TSS70LXF2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelstu Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Witam, odswierze temat. Ma ktos wedki z tej serii. Uzywal ktos, jakies opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Ja zakupiłem TSS60ULF2 i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gammbler Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Nie jest to wędzisko to samo co Panfish. Inna konstrukcja. Aczkolwiek w tej cenie wolałbym Fenwick River Runner 2,03 do 5 lub 9g. Lepiej wykonana, ładniejsza, dożywotnia gwarancja i bezproblemowy serwis w PL. reklamowalem fenwicka world class w pazdzierniuku 2017 do dzis sprawa nie zostala zakonczona , kije fajne ale co do tego serwisu to mam inne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Ja kupiłem panfisha do 7g 6,4 długi Byłem z nim raz nad woda używałem 4 lb fluocarbonu ,wedeczka ładnie trzyma ryby,ładnie przechodzi w parabole ale za Mało ja używałem żeby coś więcej napisać. Wydaje mi sie ze mogła by być trochę sztywniejsza ale może z plecionka będzie perfect ,czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi