Skocz do zawartości

St.Croix Trout Series

Myku1987

Rekomendowane odpowiedzi

Zależy u kogo kupujesz. Sprzedałem kilka River Runnerów w tym roku. Paru klientów pytało o TS ale jak usłyszeli że Elitka ma dożywotnią gwarancję to zazwyczaj temat się kończył. Serwis w przypadku St.Croix trwa około 2 - 3 miesięcy i przy dożywotniej gwarancji i tak płacisz za transport do USA. W przypadku złamanego Legend Tournamenta trzeba było jeszcze zapłacić 120 zł netto  <_< A Fenwicka odsyłasz do KR Fishing lub przez jeden z 28 sklepów partnerskich w PL i masz problem z głowy i zazwyczaj nic nie płacisz jeśli wada wynika z produkcji itd. Także 600 zł za St.Croix czy powiedzmy 630 zł(jak dobrze utargujesz w sklepie za Elitke) - warto się zastanowić czy warto kupić "taniej".

no to ciekawe ja szukam właśnie wędeczki pod okonia i kropka i tyle tego na rynku że masakra muszę mieć coś co obsłuży woblerki do 6 cm jakieś cykady wirujące ogonki do 6g i gumki jaskółki i normalne ripperki na główkach do 6 g gdzieś a wędki lubię krótkie od 2.13 do max 2.30 a i fenwick i st.croix maja mase tego 

• 1 rok później...

Odkopię starocia ;)

Informacji na temat tych kijków w sieci jak na lekarstwo a i pomacać ich nie ma za bardzo gdzie więc pytać trzeba :)

Czy ktoś z Was miał może do czynienia z kijami z tej serii tyle, że z tymi o cw do 5 g i mógłby co nie co o nich napisać?

Podpytaj Marcysia. Miał taki chyba w sprzedaży. XFast prawdopodobnie.

Byłem u Marcina ale akurat już go nie miał. Ale zgadza się, miał tego Xfasta czyli najdłuższy i do 7 g a mi bardziej o te do 5g chodzi.

Tego do 7g można obejrzeć o ile się nie mylę na filmikach "Wędkarskiej pasji".

Niemniej jednak dzięki za odzew.

• 1 rok później...
  • 3 miesiące temu...

Nie jest to wędzisko to samo co Panfish. Inna konstrukcja. Aczkolwiek w tej cenie wolałbym Fenwick River Runner 2,03 do 5 lub 9g. Lepiej wykonana, ładniejsza, dożywotnia gwarancja i bezproblemowy serwis w PL.

reklamowalem fenwicka world class w pazdzierniuku 2017 do dzis sprawa nie zostala zakonczona , kije fajne ale co do tego serwisu to mam inne zdanie

Ja kupiłem panfisha do 7g 6,4 długi

Byłem z nim raz nad woda używałem 4 lb fluocarbonu ,wedeczka ładnie trzyma ryby,ładnie przechodzi w parabole ale za Mało ja używałem żeby coś więcej napisać. Wydaje mi sie ze mogła by być trochę sztywniejsza ale może z plecionka będzie perfect ,czas pokaże