kamilos Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Mam na oku linke rio stripet bass intermediate 8# Łowił ktoś takim sznurem i czy sie nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ale do czego ma się nadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Chodzi mi o morskie trotki w Norwegii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Był już podobny temat - http://jerkbait.pl/topic/41616-redington-link-7-96-zestaw-na-morsk%C4%85-tro%C4%87/page-1 masz prostszy wybór bo będziesz łowił pewnie z brzegu (kamieni). Nie wiem jak ten stripet bass, zobacz kształt głowicy, poczytaj opinie na forach angielskojęzycznych, u nas mało kto taką linkę posiada, bo ryb do których jest dedykowana w Polsce nie ma (w sumie nie tylko tych...). Jeśli jednak ten sznur nie jest w jakiejś promocji etc., to wziąłbym jakąś dedykowaną do łowienia troci linkę- skoro takie robią i są sprawdzone, to po co wyważać otwarte drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ja mam tą linkę ale łowić nią w Odrze w nocy . W morzu nie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ja mam tą linkę ale łowić nią w Odrze w nocy . W morzu nie próbowałem.A ja myślałem, że to moje "muszkarstwo" zmierza w nieodpowiednim kierunku Nie traktuj tego jako złośliwość, a po prostu zaaaaadziwienie wielkie.Jeśli byś znalazł czas i chęć aby podzielić się doświadczeniami, niekoniecznie w tym wątku, myślę że niektórych mogło by to zainteresować. tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Heh moje muchowanie to dopiero raczkuje Kupiłem to Rio na giełdzie bo było tanie a ja zajarany szczupakowaniem szukałem linki inter w klasie #9:). Łowię na miejskim odcinku Odry na opaska mam sporo miejsca za plecami wiec z kurczakiem 10-15 cm na pełnej rozbuchane głowicy dam rade jakieś 20 m. rzucić. Głowica ma 12,34 m.Na krótszej lince rzut wychodzą mi tak sobie. A rzucam w nocy bo po A. Żona w dzień mnie nie puszcza a B. Pracuje do 22:00-23:00. Wersja AquaLux bo taką mam ma fluorescencyjny running i przezroczystą głowice . I to by było na tyle. Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 No dobra, o efektach pisz bo pomachać w nocy to każdy może. Ja gdybym poszedł w nocy pomachać na Odrę to też żona by pewnie nawet nie zauważyła.O czym po trochu świadczy czas kiedy to piszę tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Efekty to 2 boli ok 60 cm. Jeden szczupły i leszcz za płetwę Dzisiaj próbowałem tym Rio i 40+expert distance #5. Ta sama mucha na obu linkach latała tak samo daleko .Do #5 mam kiju CD nano, do #9 mam batsona RX6. CD jest szybka szczytowa, batson typowo mod/fast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Cześć Kamil, mam ten sznurek, w morzu jak i nizinie sprawdził mi się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi