Andrzej Stanek Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 http://podroze.onet.pl/przyroda/za-czerwona-ryba-na-koniec-swiata-czyli-turystyka-wedkarska-pasja-emocje-przyroda/1e3ht Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ciekawy artykuł i niestety przykra prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 I dlatego właśnie, chciałem zrezygnować z łowienia w Polsce, by odłożyć kasę na takie wyjazdy.Cóż, jak się okazało nie jest,to takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 i taki artykuł dużo daje do myślenia jednym się opłaca inwestować a reszta twierdzi że się nie opłaca i znajdą sobie 1000 odpowiedzi dlaczego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Dlatego też rozwój warunków do uprawiania wedkarstwa jest jednym z kluczowych pomysłów w zakresie pobudzenia branży turystycznej, w programie wyborczym mojego teścia który kandyduje na stanowisko burmistrza Jak wygra to zrobimy łowisko no kill a ja będę bezwzględnym egzekutorem zapisów regilaminu połowu, z kara chłosty włącznie Edytowane 22 Października 2014 przez Pawgas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Było ostatnio w mediach o strażnikach miejskich ze Szczecinka co wymierzali "karę chłosty" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi