Skocz do zawartości

BELONA 2009

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

rymek ty sie tak tymi swpimi samodzielkami nie chwal juz. masz stanowczo za duzo ich w upelku. zdecydowanie nastepnym razem trzeba ci zrobic przeswietlenie pudelka z nimi...

ps . co powiesz na powtorke z rozrywki jutro. miejsce i pora te same :mellow: <_< <_< <_<

Niezły arsenał.

Oczywiscie z tym nielubieniem to był żart. :D

arsenal??? lesiewicz ciesz sie ze wyjąłem tylko po jednej przynęcie z kazdego pudelka i nie zrobiłem fotek wszystkich pudełek bo wtedy mozna by mowic o nielubieniu mnie ;)

Byłem w niedzielę w rejonie Pleśni, dwie wyjęte kilka spadów, miałem też wyjście niezłej trotki lub łososia, tak na oko 80cm. Później przeniosłem się bliżej Ustronia Morskiego w ujście Czerwonej, wydłubałem jeszcze jedną, goście, którzy w śpiochach weszli na pierwszą rewe łowiłi z częstotliwością 6 do 8 szt na godzinę. Szkoda tylko, że wszystko w łeb zrobiłem parę fotek ale nie warto wstawiać, normalnie wstyd. <_<

Januszu dlaczego wstyd?

Ja bym chciał chociaż jedną złapać.

Wiesz gdybym zrobił fotki swoich, wypuszczonych oczywiście to wstydu by nie było. Ale coś mi z aparatem się porobiło, jak doszedłem co to było to po ptakach. A wstyd dlatego, że zrobiłem fotki tym co stali na pierwszej rewie w okolicach ujścia Czerwonej i wszystko co złowili to walili w łeb. I dlatego ten wstyd. :(

oglnie jest dobrze. wlasnie wrocilem z plazy ze spotkania z danielXR. bylismy na testach muchowki oraz glowicy rzutowej... daniel skwitowal sprawe tak: jak gosc ktory nie umie rzucac muchowka wyjal dzisiaj trzy to sam se odpowiedz jak jest :mellow:

i faktycznie wieczorem stojac w adidasach na plazy belony splawialy sie w zasiegu muchowki. (remas to informacja szczegolnie dla ciebie ) jest ryba, jest aktywna i mozna spokojnie polowic... miejscowi nawet z tfu tfu gruntowkami sobie daja rade... nic tylko spakowac tylek w auto i ... jechac na plaze :mellow:

no moze nie na sama plaze ale w jej oklice

W Pleśni jest ryb do bólu, z braniem już bywa różnie, rozmawiałem z miejscowym, który powiedział, że wcześnie rano są b.dobre wyniki oczywiście jak nie ma fali. Ja jak byłem w niedzielę to na początku było raczej spokojnie, później wiatr się wzmagał i fala też rosła. Ale ryby były, miałem kilka przypadków, że belona goniła przynętę aż pod nogi. Dla mnie to wystarczy, nie koniecznie trzeba wyjmować, ważne, że jest kontakt. B)