Skocz do zawartości

BELONA 2009

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

... pewnie zakochany na maxiora co ????

Mina mowi sama za siebie :mellow: . Juz mysle nad kijem jakims co by obsluzyl skutecznie ta rybke, bo zamierzam zwiekszyc czestotliwosc wyjazdow na belony a shimano jednak troche wazy :D . Jednym slowem jak to ujales 'zakochany na maxiora' jestem :mellow: :mellow:

Panowie! Jadę pierwszego do Jastarni. Powiedzcie czy bellon jeszcze starczy choć na pierwszy tydzień czerwca i gdzie się w okolicy można na nie wybrać.Będę miał samochód.

Ps. Czy we władysławowie można załatwić zezwolenie na morze?

Za pomoc zgóry dziękuję.

Acha jeszcze jedno moze jakieś sprawdzone wzory much?

• 3 tygodnie później...

Witam

Jestem tu nowy, dopiero co się zarejestrowałem więc na wstępie pozdrawiam wszystkich miłośników wędkarstwa.

23 czerwca powinienem być już w domu (jestem obecnie w pracy na statku) i chciałem zapytać czy zdążę się jeszcze załapać na połów belony? Słyszałem, że nad morzem jest zimno i deszczowo więc nie wiem czy ktoś w ostatnich dniach próbował zmagać się z falami. Czy przez to, że jest chłodno ryba będzie dłużej przebywać w pobliżu brzegu w zasięgu wędkarzy? Czy jej czas już się skończył i nie mam na co liczyć w tym roku? Przed moim wyjazdem rozmawiałem z jednym wędkarzem ze Świnoujścia i mówił, że w tamtym roku nawet w llipcu je łapali. Jak to się ma do waszych spostrzeżeń?

Pozdrawiam i do zobaczenia już wkrótce nad wodą