mifek Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 no coz.... prawde mowiac to czasami sam sobie zazdroszcze... praca nad morzem. po pracy ... belony... a w weekend na pstragi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Chyba Cię nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rymek Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Witam wszystkich po długiej przerwie w logowaniu TO może ja wstawię wersje zmodyfikowaną snapa czy jak kto woli hammera .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 o jest i rymek... nawet nie wiedziałem, że jesteś u nas zalogowany lesiewicz specjalnie dla ciebie na otarcie lez co bys moze i mnie az tak bardzo nie nie lubił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 rymek ty sie tak tymi swpimi samodzielkami nie chwal juz. masz stanowczo za duzo ich w upelku. zdecydowanie nastepnym razem trzeba ci zrobic przeswietlenie pudelka z nimi... ps . co powiesz na powtorke z rozrywki jutro. miejsce i pora te same <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Na tego snapsa czwartego od gory na mifkowym zdjeciu zlowilem wczoraj najwiecej ryb . Szpiegowski i jaki lowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 czemu sie tu dziwic. na trocie w morzu zajefajny... na belony super... i jeszcze na bolkach sie sprawdza... morze dlatego ze byl projektowany do lowienia w morzu na wiekszym dystansie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Niezły arsenał.Oczywiscie z tym nielubieniem to był żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Niezły arsenał.Oczywiscie z tym nielubieniem to był żart. arsenal??? lesiewicz ciesz sie ze wyjąłem tylko po jednej przynęcie z kazdego pudelka i nie zrobiłem fotek wszystkich pudełek bo wtedy mozna by mowic o nielubieniu mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Nieźle tylko czy od noszenia tego wszystkiego plecy Cie nie bolą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 nikt nie mowi ze wszystko mam ze soba... czesto plecak lezy sobie grzecznie na brzegu a ja walcze z woda po pas w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 @Mifek jak tam wyniki po ostatniej wyprawie na dziobaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 darek widze ze spac po nocach nie mozesz przez te bocianoryby nie wiem czy w trosce o twoje dobre samopoczucie oraz spokojny sen w nocy podawac wiecej informacji czy wystarczy ze są i biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Dzięki że się tak o mnie troszczysz Może kilka fotek i mały opis.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Byłem w niedzielę w rejonie Pleśni, dwie wyjęte kilka spadów, miałem też wyjście niezłej trotki lub łososia, tak na oko 80cm. Później przeniosłem się bliżej Ustronia Morskiego w ujście Czerwonej, wydłubałem jeszcze jedną, goście, którzy w śpiochach weszli na pierwszą rewe łowiłi z częstotliwością 6 do 8 szt na godzinę. Szkoda tylko, że wszystko w łeb zrobiłem parę fotek ale nie warto wstawiać, normalnie wstyd. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Januszu dlaczego wstyd?Ja bym chciał chociaż jedną złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Januszu dlaczego wstyd?Ja bym chciał chociaż jedną złapać. Wiesz gdybym zrobił fotki swoich, wypuszczonych oczywiście to wstydu by nie było. Ale coś mi z aparatem się porobiło, jak doszedłem co to było to po ptakach. A wstyd dlatego, że zrobiłem fotki tym co stali na pierwszej rewie w okolicach ujścia Czerwonej i wszystko co złowili to walili w łeb. I dlatego ten wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 oglnie jest dobrze. wlasnie wrocilem z plazy ze spotkania z danielXR. bylismy na testach muchowki oraz glowicy rzutowej... daniel skwitowal sprawe tak: jak gosc ktory nie umie rzucac muchowka wyjal dzisiaj trzy to sam se odpowiedz jak jest i faktycznie wieczorem stojac w adidasach na plazy belony splawialy sie w zasiegu muchowki. (remas to informacja szczegolnie dla ciebie ) jest ryba, jest aktywna i mozna spokojnie polowic... miejscowi nawet z tfu tfu gruntowkami sobie daja rade... nic tylko spakowac tylek w auto i ... jechac na plaze no moze nie na sama plaze ale w jej oklice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Byłem dwa dni temu w Łazach i później w Pleśni, tam gdzie był Janusz.Ryby albo są i biorą albo nie widać ich wcale.Faktem jest, że w tym roku biorą większe sztuki niż w latach poprzednich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 W Pleśni jest ryb do bólu, z braniem już bywa różnie, rozmawiałem z miejscowym, który powiedział, że wcześnie rano są b.dobre wyniki oczywiście jak nie ma fali. Ja jak byłem w niedzielę to na początku było raczej spokojnie, później wiatr się wzmagał i fala też rosła. Ale ryby były, miałem kilka przypadków, że belona goniła przynętę aż pod nogi. Dla mnie to wystarczy, nie koniecznie trzeba wyjmować, ważne, że jest kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 To prawda Janusz...tez tak mam z pstragami i czasami muskimi...piekne doswiadczenie samej obserwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 WitamWłaśnie dzwonił do mnie kolega. Jest od trzech dni w Kuźnicy.Ryb zatrzęsienie!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Mów mi więcej ... terminy mam zajęte do połowy czerwca a wtedy to belony mi pokiwają ogonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Potwierdzam informacje @ chulo byłem w sobotę i w niedzielę zabawa przednia sztuki ładne i okazałe. Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Obiecalem fotki aczkolwiek szpiegu skutecznie odwleka przekazanie mi ich, wiec wstawie choc jedno, ktore zostalo wstawione przez niego na stronie naszego kola . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi