mifek Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 zulus widzę, że kawał wybrzeża zrobiliście... pewnie zakochany na maxiora co ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 ... pewnie zakochany na maxiora co ????Mina mowi sama za siebie . Juz mysle nad kijem jakims co by obsluzyl skutecznie ta rybke, bo zamierzam zwiekszyc czestotliwosc wyjazdow na belony a shimano jednak troche wazy . Jednym slowem jak to ujales 'zakochany na maxiora' jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Jedna z sobotnich Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Tak jeszcze na dodatek w tym roku mam rowniez zamiar zlowic swoja pierwsza troc, mam nadzieje, ze w morzu . I bede probowal w tym roku do upadlego <_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Panowie! Jadę pierwszego do Jastarni. Powiedzcie czy bellon jeszcze starczy choć na pierwszy tydzień czerwca i gdzie się w okolicy można na nie wybrać.Będę miał samochód.Ps. Czy we władysławowie można załatwić zezwolenie na morze?Za pomoc zgóry dziękuję. Acha jeszcze jedno moze jakieś sprawdzone wzory much? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 panowie co na klifach sie dzieje moze ktos cos wie bo bym jeszcze sie przejechal na te rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 No dzieje sie dzieje. Dwumetrowe fale, front za frontem i deszcze kilka razy dziennie... Co nie znaczy ze nie warto probowac bo bociany ciagle sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szparag9 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 WitamJestem tu nowy, dopiero co się zarejestrowałem więc na wstępie pozdrawiam wszystkich miłośników wędkarstwa.23 czerwca powinienem być już w domu (jestem obecnie w pracy na statku) i chciałem zapytać czy zdążę się jeszcze załapać na połów belony? Słyszałem, że nad morzem jest zimno i deszczowo więc nie wiem czy ktoś w ostatnich dniach próbował zmagać się z falami. Czy przez to, że jest chłodno ryba będzie dłużej przebywać w pobliżu brzegu w zasięgu wędkarzy? Czy jej czas już się skończył i nie mam na co liczyć w tym roku? Przed moim wyjazdem rozmawiałem z jednym wędkarzem ze Świnoujścia i mówił, że w tamtym roku nawet w llipcu je łapali. Jak to się ma do waszych spostrzeżeń?Pozdrawiam i do zobaczenia już wkrótce nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi