makamba Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Chyba zapomniałeś sobie zrobić testu na posiadanie mózgu makumba. Ciekawe czy przynęty też testujesz pewnie te gumowe są twoimi ulubionymi zwłaszcza 9" i wyżej... Pewnie po tylu testach to nie musisz torby z przynętami tachać... ... bo ja musze popracować.Nie no , nie gadaj że Ty sobie codziennie musisz mózg sprawdzać - Wiliżms?U mnie jest inaczej .Jak się z nim urodziłem to do końca życia powinien być na miejscu. Przynęty - oczywiście , że te większe.Big boys - big toys.I faktycznie (tu trafiłeś) zawsze tacham torby pełne przynęt. Wymienianej przez Ciebie Daiwy niestety nie testowałem.Wbrew temu co piszesz , nie muszę testować wszystkiego by wiedzieć co dla mnie a co nie.Moze u Ciebie jest inaczej?Próbowałeś/testowałeś z chłopcami czy z natury wolisz dziewczęta? Pracuj Wiliżms , pracuj nad sobą i nad drop shot'em. Siema! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Widzę, że u niektórych guma w gaciach napięta aż po pachy. Więcej luzu, Panowie....Wyczuwam powoli nadchodzący front atmosferyczny zwiastujący zimę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Makamba spadłem dziś z fotela w pracy i wszystko przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilims Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Nie no , nie gadaj że Ty sobie codziennie musisz mózg sprawdzać - Wiliżms?U mnie jest inaczej .Jak się z nim urodziłem to do końca życia powinien być na miejscu. Przynęty - oczywiście , że te większe.Big boys - big toys.I faktycznie (tu trafiłeś) zawsze tacham torby pełne przynęt. Wymienianej przez Ciebie Daiwy niestety nie testowałem.Wbrew temu co piszesz , nie muszę testować wszystkiego by wiedzieć co dla mnie a co nie.Moze u Ciebie jest inaczej?Próbowałeś/testowałeś z chłopcami czy z natury wolisz dziewczęta? Pracuj Wiliżms , pracuj nad sobą i nad drop shot'em. Siema! Hahahaha wiesz z czym ty się madowna urodziłeś i masz na miejscu?To słoma w nogawkach "pracuj nad sobą" buahaha przygadał czereśniak. A jeszcze jedna sprawa przez przypadek znalazłem twój ul sprzęt. Tylko troche mnie to dziwi, że taki kozak tester jak ty nie ma czasu na wędkowanie, ach te testy gum i wobków pochłaniają cały twój ass przepraszam chciałem napisać czas literówka. Podsumuje te twoje testy zdjęciem Edytowane 23 Października 2014 przez Wilims Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Nie wiem z czym ty się urodziłeś , ale na pewno nie masz juz tego na miejscu - Wilimski ... sorry - Wyliż'ms. Edytowane 24 Października 2014 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilims Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nie wiem z czym ty się urodziłeś , ale na pewno nie masz juz tego na miejscu - Wyliż'ms. madowna jesteś tak zwaną fają i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Panowie. Może więcej luzu. Nie czujecie bezsensu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Panowie. Może więcej luzu. Nie czujecie bezsensu?Jesień, zima idzie... Co drugi wątek tak się będzie "rozwijał"... Możemy co najwyżej zakłady robić czy już na pierwszej stronie się zacznie, czy dopiero na trzeciej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fly^Fishing Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) edit Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Fly^Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi