Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 http://rsrods.pl/index.htmlBardzo mnie cieszą takie znaleziska . Nie potrafię jednak ulokować strony w czasie , ani miejscu . Godności też są tajne przez poufne , ale generalnie flaga na maszcie łopocze .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Myślę a raczej jestem pewien że takie pracownie coraz częściej będą powstawać w naszym Kraju.Jest dużo młodych-zdolnych wędkarzy którzy będa chcieli spróbować rodbuildingu.I chociaz nie wszystkim się uda to na pewno jakaś częśc z nich wyrośnie na mistrzów w tym fachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 dziwne jest to ze tworcy nie bardzo kwapia sie do ujawnienia swoich osob. nie pada tam zadne nazwisko. moze maja cos do ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf7 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 dziwne jest to ze tworcy nie bardzo kwapia sie do ujawnienia swoich osob. nie pada tam zadne nazwisko. moze maja cos do ukrycia Twórcy nie maja nic do ukrycia, a że strona dopiero w fazie końcowych testów, a działalność z rynku lokalnego dopiero przenosimy na trochę szerszą skalę (choć to nadal nasze hobby a nie komercja) - to na razie nie ma się co chwalić w szerokim świecie. A co do nazwisk to nie widzę żadnego problemu tylko nie wiem czy to cokolwiek komuś coś będzie mówiło:Rafał Kubicki, czyli ja we własnej osobie - jeden z dwójki założycieli RSRods. A kolejny twórca myślę, że sam się wypowie na swój temat - nie będę go wyręczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Super Rafale, że do nas dołączłeś! Kolejny rodbuildera na pokładzie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohors Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Tak jak napisał Rafał nie chwalimy się bo jak na razie to jest ciągle nasze hobby . Oboje pracujemy , mamy rodziny, inne zainteresowania i często nie mamy czasu na zrobienie kija nawet dla siebie , więc na komercję na razie nie ma czasu, zwłaszcza że mamy sezon w pełni. Czasami zrobimy jakiegoś kija dla kolegi, czasami naprawimy złamasa. Jesteśmy z Jeleniej Góry , nasi koledzy wiedzą że składamy wędki , a co dalej z tego będzie to pokaże czas.Ale jedno jest pewne; budowanie wędek daje więcej frajdy niż struganie woblerów. Sebastian Bajdiuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohors Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Ale struganie wobków też jest fajne , zwłaszcza żuczków z nóżkami z gumki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcyk Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Swięta prawda!!! Zrobienie wędki to nie to samo co wystruganie woblerka. Mam za soba pierwszy kijek CD Blbr 2108ml i powiem że już chcę nastepny robić ( ale niestety fundusze mnie trzymają .A kolega zrobił już drugiego CTS-a(ale ja mu zazdroszczę).I wychodzi mu naprawdę dobrze że tak powiem. Ja ze swojego jestem też zadowolony jak nie wiem.Pozdrawiam odważnych młodych rodbuilderów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablotor Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Witam. Czy miał ktoś styczność z pracownią RS Rods ? Byłbym wdzięczny za jakąś opinię ponieważ noszę się z zamiarem skorzystania z ich usług. Dzięki z góry i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 dobrze Sławku że to wyciągnąłeś... ja ze swojej strony wszystkim stawiajacym pierwsze kroki w rodbuildingu chciałbym przypomnieć o otwartym zaproszeniu jerkbait.pl: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=8360& ;start=0& do podzielenia się z nami swoimi doświadczeniami i opisania historii jak to się zaczęło w formie artykułu. Myślę że Użytkownicy tego forum przeczytaliby coś takiego z przyjemnością Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Nie wiem czy zadajesz swoje pytanie przed, czy po lekturze tego wątku, ale na wszelki wypadek: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=9083& ;start=0& z tego co chłopaki piszą to na razie hobby a nie komercja, więc wielu klientów pracowni pewnie jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf7 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Nie wiem czy zadajesz swoje pytanie przed, czy po lekturze tego wątku, ale na wszelki wypadek: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=9083& ;amp ;start=0& z tego co chłopaki piszą to na razie hobby a nie komercja, więc wielu klientów pracowni pewnie jeszcze nie ma Dokładnie. Lepiej bym tego nie ujął. Na razie działaliśmy na rynku lokalnym i mamy co prawda już dość pokaźną liczbę wędzisk na swoim koncie, ale raczej nie byli to wędkarze z j.pl więc i ciężko o referencje będzie. Mogę co prawda podać jakieś namiary na osoby, które użytkują nasze wędki, ale zdaję sobię sprawę, że może to nie brzmieć zbyt wiarygodnie, bo to w większości nasi koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi