marius13 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam koledzy chciałem poprosić o porade mam zamiar kupic kołowrotek do polowu złotych rybek musi być w modnym, kolorze mieć koniecznie rozowa szpule, i mieć składany rotor Pozdrawiam wszystkich za ewentualna pomoc wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Zapytaj Biedronia. On będzie wiedział . Ewentualnie Jacyków czy jak mu tam... lub inni spod tęczy ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Krzysiu Pęgowski? Tylko tu jest ryzyko trafienia na model bez...wodzika.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Najlepszy bedzie ten ...... jak to yyyyyyy ......... do du...y Edytowane 23 Października 2014 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nie pij już tyle tego syropu na kaszel, bo za bardzo na różowo widzisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tak się składa, że ma składany rotor i szpulę w kolorze bordo (taki różowy dla facetów)... a ja mam na sprzedaż 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Wróżka makamba prawdę Ci powie O, i jeszcze Pittrażnik texasu, najprawdziwszy jerkbait-ranger może znać odpowiedź 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Pogoda szaro bura, to kołowrotek rozowo seledynowy będzie jak znalazł Zarz pewnie PanTomasz{ Zorro} tu zagladnie i nas takims czyms "zastrzeli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) a z rózową spulką moze być jesce taki Edytowane 23 Października 2014 przez miramar69 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Wróżka makamba prawdę Ci powie O, i jeszcze Pittrażnik texasu, najprawdziwszy jerkbait-ranger może znać odpowiedź cos jakas ta lista ... prawie jak stella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 cos jakas ta lista ... prawie jak stella Nie było nic o stelli do opadu więc i lista krótka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Okumahttp://www.outdoorproshop.com/Okuma-Trio-Pink-Spinning-Reels-p/okuma-triop.htm Masterhttp://www.broadwaytackle.com/MASTER-PINK-FISHING-COMBO-WLEDS_p_484.html Jakiś nieznany , ale cały w różu.http://www.pauls-angling-supplies.co.uk/pink-fishing-pink-reel-pink-line-p-1193.html Ciężko o szpulkę różową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tak poważnie ten z rozowym knobem i szpula to Tournament Force? Kuzde odjechany na maaaxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ożesz, jeszcze nie biało a na forum już zima zawitała?No nie może to być, jeszcze sezon trwa :lol: . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Józiu taka pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Józiu taka pogoda No tak ciśnienie j....e raz góra, raz dół.Nie dziwi nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Mnie też jeb.... ciśnienie bo mam urlop a poza ciśnieniem atmosferycznym to jeszcze woda wali w górę aż trzeszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Witam koledzy chciałem poprosić o porade mam zamiar kupic kołowrotek do polowu złotych rybek musi być w modnym, kolorze mieć koniecznie rozowa szpule, i mieć składany rotor Pozdrawiam wszystkich za ewentualna pomoc wielkie dzięki A jako zestaw końcowy przynęta keitech kolor sexy shad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 A jako zestaw końcowy przynęta keitech kolor sexy shad? ...."zwłaszcza 9" i wyżej.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Mnie też jeb.... ciśnienie bo mam urlop a poza ciśnieniem atmosferycznym to jeszcze woda wali w górę aż trzeszczy Masz pecha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Dzięki Jozi za podniesienie na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Kurde, czemu się tak ludziska dużej wody boicie, duża woda to duża ryba blisko brzegu, nigdy nie odpuszczam jak fala idzie i prawie nigdy się nie zawiodłem.. Ps. sorrki za wpis nie w temacie ale jakoś trza kolegów wspomóc w czarnej rozpaczy Aaaaaa, przeca całkiem w temacie napisałem, odwołuję. Edytowane 24 Października 2014 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Dzięki Jozi za podniesienie na duchu Idź na ryby, na przyborze ryba lepiej biejze jak przy stagnacji.Pamiętam jak na przyborze na wodzie jak kawa tak sandacze waliły, że kij wyrywało z ręki tylko 2m od brzegu.Stoisz cicho i się nie ruszasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi