tik_tak275 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam chciałbym się poradzić jaki byscie polecicili kijek na ww gatunki ryb używam główek min 8gr plus guma 3" max 25gr plus guma 4" oraz blachy alga 2 i 3 chciałbym czuć w miarę dobrze opad. Budżet to ok 450zl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Daiwa Infinity Q 260 5-25 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Team Dragon 260cm 7-28g, polecam. Mam 2szt, jedna moge sprzedac Nowka sztuka nie smigana Edytowane 23 Października 2014 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Skoro tak polecasz to czemu sprzedajesz? Poszukaj używki Fenwicka HMG od 1/4 do 3/4 oz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Skoro tak polecasz to czemu sprzedajesz? Poszukaj używki Fenwicka HMG od 1/4 do 3/4 oz.Każda sroka swój ogon chwali - a Ty Kamil chyba sprzedajesz Fenwicka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Skoro tak polecasz to czemu sprzedajesz? Poszukaj używki Fenwicka HMG od 1/4 do 3/4 oz.A Ty czemu Fenwicka polecasz?bo nimi handlujesz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Używkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Używkami? Nie znajdzie używki!kupi nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nie dawno był na forum 66MFS. Używałem go sam i będę polecał, bo to jak za te pieniądze to kapitalny kij. Btw kij ma być na łódź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tik_tak275 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 To znaczy chciałbym kompromis ok 230 dla mnie z brzegu nie za krótki a z łódki nie za długi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 A może Inazuma od Mikado? Zarówno szczupłego jak i zeda ogarnie a i na przynęty trochę zostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Skoro tak polecasz to czemu sprzedajesz? Przeczytaj ze zrozumieniem to sie dowiesz (podpowiem: mam 2 sztuki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 TD lubią się złamać, więc trzymałbym drugiego na zapas :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 TD lubią się złamać, więc trzymałbym drugiego na zapas :-)Tez tak słyszałem. Ale miałem chyba z 15 modeli i żaden się nie złamał .... może moje były jakieś wadliwe ... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tomek, mialem chyba te same tandetne TeDeki... Chyba ze 12szt skatowalem i kazdy byl do dupy, nie polamal sie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tomek, mialem chyba te same tandetne TeDeki... Chyba ze 12szt skatowalem i kazdy byl do dupy, nie polamal sie... Jak pech to pech... może jeszcze kiedyś będzie nam dane usłyszeć ten magiczny trzask grafitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jak pech to pech... może jeszcze kiedyś będzie nam dane usłyszeć ten magiczny trzask grafitu Kup Fenwicka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Kup Fenwicka Wiesz nie miałem nigdy. Mam muchowke od nich. Wydaje się solidna... ale używana 2 razy... Czekam na Tomka aż wróci z Ire to będzie może jej czas... jakoś do fenwicków mnie nie ciągnie. A sugerujesz ze lubią strzelić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tik_tak275 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 A jaki konkretnie model fenwick'a polecacie??Albo hmx/st.croix,miałem już tyle dragonów i każdy był ........,dla mnie nie miały dobrych parametrów użytkowych więc nie chcę się pchać w kolejne dragony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 A może Inazuma od Mikado? Zarówno szczupłego jak i zeda ogarnie a i na przynęty trochę zostanie...Mam zakupioną tu na forum Inazumę 2,4 do 35 g i jest to super uniwersalny kijek który spełni wszystkie wymagania autora no chyba, że producent za mało high end-owy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Nie wiem jak u Was ale zdarzyło mi się i kolegom pare razy złamać TD. Czy to silver Edition, czy to morski kij czy zwykła seria. Kolega z pracy sam złamał 3 sztuki TD, w tym ze dwie na rybie. Znajomy właściciel hurtowni wędkarskiej ze Szczytna gdy jechał z kumplami do Szwecji, to wcześniej zamawiali po dodatkowej szczytówce to Team Dragonów więc o czymś to świadczy. Ale skoro Wam się trafiło dobrze, to gratuluję udanych serii Mi strzelił model 7-28g przy zacięciu sandacza. Strzelił jak zwykła zapałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Mialem ba mam dalej tylko przerobionego td 3-14 pod klenie i jazie - kij bajka i jakos nie moge go zlamac... Wszystko da sie zlamac fenwicki st croix megabassy ale szczerze nie widzialem nikogo, osobiscie nie znam komu td lamaly sie jak zapalki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Powiem więcej. Miała pewnie ze sto różnych modeli wedek w swojej krótkiej karierze wędkarskiej. Od jaxona po pracowniane...Żadna nie pękła / złamała się bez mojej pomocy.... nie wiem co ma wpływ na większość urazów . Ale myślę że w 90 % nieprawidłowe obchodzenie się ze sprzętem. Wiadomo trafiają się wady fabryczne bo to nie uniknione przy masowe produkcji... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ja miałem TD Silver Edition kilka sezonów i mój nie wytrzymał zderzenia z drzewem pękł ale wina w 100% moja, miło wspominam ten kij w sumie jeden z pierwszych "markowych" w moim spiningowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi