Michumm Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Witam, zbliza sie sezon, propozycja grupowego zamowienie rzeczy ze stanow: plecionki, haki, gumy, woblery i inne. Trzeba sie dogadac i zamówic np z cabelasa czy z basspro. Czekam na odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Może to będzie niemąde pytanie ale.... Ile by kosztowało 135m Power Pro 0,15mm (chyba to będzie 15 lbs)przy takim grupowym zamówieniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 heh, tyle ile w sklepie + (cło i inne opłaty podzielone przez ilośc zamawiajacych osó, widze mało zainteresowanych, ale ja juz wyczaiłem o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 No to widzę że zostanie mi zakup PP w Polsce, może będę miał to szczęście i nie trafię na podróbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Michumm
Witam, zbliza sie sezon, propozycja grupowego zamowienie rzeczy ze stanow: plecionki, haki, gumy, woblery i inne. Trzeba sie dogadac i zamówic np z cabelasa czy z basspro. Czekam na odzew.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi