piter Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Może ktoś z forumowiczów ma fachowca od silników zaburtowych. Pilnie szukam osoby która by zagladnela do mojego mercurego 2,5, 4stroke.Dzięki z góry za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Napisz do Tornado on wie wszystko i napewno pomoze i mieszka w miare blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Polecam Jacka Gila we Wrocławiu siedziba na stanicy WOPRu na Grobli tef. 603531274 lub Andrzej Żmuda w Legnicy 600324610. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monk Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ja u pana Jacka Gila serwisuję swoje 3 silniki od wielu lat i jestem bardzo zadowolony - polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rzewo Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 u pana Jacka Gila od lat serwisuję Honda 50 HP oraz Suzuki 6 HP i nie miałem nigdy kłopotów, a raz nawet przyjechał do Urazu usunąć awarię w Hondzie. Zdecydowanie polecam choćby ze względu na konkurencyjne ceny i terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sumo Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) WitamPrzyłącze sie do pytania. Szukam serwisu do silnika Yamaha F2,5A.Najlepiej jakby był zlokalizowany w obrębie Wałbrzych, Wrocław, Legnica, Jelenia Góra. Czy ktoś serwisował u wyżej wymienionych Panów silniki Yamaha? Czy ktoś miła stycznosc z autoryzowanym serwisem Yamahy na Kosmonautów 321? Edytowane 17 Czerwca 2015 przez sumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 @sumo- jedź do p. Gila. Po przedsezonowym przeglądzie mojej Tośki, wymianie płynów ustrojowych itd, silniczek chodzi, jak zegarek. Ten ze Szwajcarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Losos24 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Również polecam p. Jacka Gila, moja Yamacha 9,9 od kilku lat bezbłędnie i niezawodnie chodzi dzięki sezonowym przeglądom w tym serwisie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapek Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Serwisowałem u p.Gila kilka silników od 5-140 kucyków i zawsze wszystko ok i nie drogo,więc polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianN Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Witam.Jako że od niedawna mam silnik zaburtowy Suzuki 6km 4t 2015 to zwracam się z proźba czy ktoś zna jakiś godny polecenia serwis gdzie przeglądną mi silnik zaburtowy we Wrocławiu lub okolicy gdyż mieszkam od strony Międzybórza? Silnik odpala ładnie ale niestety nie wchodzi na obroty, największe to jakieś 2200, a powinno być 4500-5500, no i płynie maksymalnie 9km/h, po kilku minutach gaśnie, odpala po 10 sekundach od strzała praktycznie. Podejrzewam że nigdy z silnika nie było spuszczone paliwo na zimę i trzeba dobrze wyczyścić gaźnik i układ paliwowy ale wiadomo że zawsze jeszcze coś może być innego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzesM Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) Może ten gość Ci pomoże.Jest z okolic Wrocławia, w komentarzach pod filmem jest jego numer telefonu. Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez GrzesM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapek Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) Pan Gil z Wrocka 603531274 Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez rapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianN Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Dzięki panowie za kontakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lukasperch Opublikowano 29 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Witam, odgrzewam temat poszukuję kogoś do serwisu silnika z okolic Legnica, Wrocław, generalnie z dolnośląskiego? Czy możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amalker Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Masz 2 posty wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piter
Może ktoś z forumowiczów ma fachowca od silników zaburtowych. Pilnie szukam osoby która by zagladnela do mojego mercurego 2,5, 4stroke.
Dzięki z góry za pomoc
Pozdrawiam
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi