MGOR Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ja ze swoją ekipą zaś 9-16 maj, Syrsan. Może ktoś jeszcze w tym terminie?Tydzien później, wynika z tego, że się miniemy na pomoście Pogadamy sobie Mam nadzieje, ze bedzie o czym poopowiadac... Od ponad pół roku juz sie szykuje a cisnienie rosnie co raz bardziej. Juz blisko, co raz blizej... To ciekawe, bo u mnie podobnie. Ostatnio Tematów pomostowych nie zabraknie, róbcie dużo notatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ja, Analityk, Gaweł i jeszcze jedna osoba jedziemy Gamlebyviken 16-23 maja.Startujemy z Gdyni 15.05. To się na promie spotkamy pewnie tak... a może i pod drodze z wawy do trójmiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 a może ktoś wczesniej jedzie do Gamleby, przed 15 maja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seam Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Szczupaki na szkierach już chyba żerują? http://www.fishingcamps.se/vastervik/?p=843 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Teraz jest jeszcze dość łato namierzyć dużą rybę czyt. szczupaka (zwłaszcza przewodnikowi). Za kilka tygodni będzie już trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Popływamy, to znajdziemy. Na wspomianej stronie można nawet znaleźć podpowiedzi -> Good lures at the moment is kopyto 6 in natural colours. Hehe, kopyto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Mam pytanie w wątku Szkiery, chociaż nie do końca dotyczące samych ryb. Czy któryś z kolegów wie może na ile, na początku czerwca, szkiery oraz ich otoczenie jest przyjazne alergikom? Będę wdzięczny za wszelkie informacje.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 hej!na pewno znacznie pyli sosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symetric Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Witam,również jestem nowy na tym forum, ale czytam je już jakiś czas. Ja również z kilkoma bardziej doświadczonymi kolegami (mają już 5 wyjazdów za sobą) jade w terminie 16-23 maj, ale naszym celem jest jezioro Ivosjon, 120 km na zachód od Kalskrone. Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie z tym jeziorem to będe wdzięczny za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Panowie Patrząc terminy wyjazdów jakie pojawiały się na forum chyba pierwsze grupy powinny wrócić ze Szwecji.Dajce znać jak tam wyniki, czy rybki współpracowały ? Będę wiedział czego mam się w sobotę spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 O to,to. Ja też jadę i chętnie usłyszałbym garść porad oraz informacji, gdyby ktoś zechciał się takowymi podzielić. Byłoby miło...Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 A ja czekam na ... obiecane (?) relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seam Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Polski akcent http://www.fishingcamps.se/trosa/?p=555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 na prawdę nikt jeszce nie wrócił ?Czy wyniki były tak mizerne, że nie ma się czym chwalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Witam,wieści z syrsan są takie ze jest bardzo zimno,jest mocny północny wiatr i 0 duzych ryb na płyciznach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 To jest szansa, że w przyszłym tygodniu zrobi się cieplej, a metrówy będą czaić się na blatach Połamania chłopaki, pozdrówcie ode mnie Petera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Niestety ten północny, przechodzący potem we wschodni wiatr ma być w okolicach w które jadę aż do wtorku Czyli w sobotę , niedzielę i poniedziałek trzeba będzie pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 A ja myśle że trzeba walczyć i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 kto jutro płynie do Szwecji promem o 20.00 z Gdyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 My Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 to się pewnie spotkamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symetric Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Moja grupka startuje jutro w nocy aby rano w sobote wjechać na prom. Nie śpie już praktycznie od czterech dni (jak zamykam oczy to zarzucam) . Czy to ze mną jest coś nie tak czy to może normalne? Przeczytałem już cały internet, obejrzałem wszystkie filmy związane ze Szwecją łącznie z Dzieci z Bullerbyn nie wspominając o filmach wędkarskich.A tu jeszcze ponad doba do wyjazdu, i jutro trzeba iść do pracy i tam jakoś funkcjonować. (nie wiem jak to wytrzymam) Stąd pytanie do kolegów bardziej doświadczonych. Czy przy drugim wyjeździe jest podobnie, czy może mija przy trzecim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Jak będziesz jechał ...sty raz to się przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 to się pewnie spotkamy... Wypatruj czapeczki j.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Też płynę jutro... to znaczy dzisiaj, hurra.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi