Skocz do zawartości

Szwecja 2009

pwitkow

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ze swoją ekipą zaś 9-16 maj, Syrsan. Może ktoś jeszcze w tym terminie?

Tydzien później, wynika z tego, że się miniemy na pomoście :D Pogadamy sobie :D

Mam nadzieje, ze bedzie o czym poopowiadac... :D Od ponad pół roku juz sie szykuje a cisnienie rosnie co raz bardziej. Juz blisko, co raz blizej... :D

To ciekawe, bo u mnie podobnie. Ostatnio :mellow: Tematów pomostowych nie zabraknie, róbcie dużo notatek :D

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...

Witam,

również jestem nowy na tym forum, ale czytam je już jakiś czas.

Ja również z kilkoma bardziej doświadczonymi kolegami (mają już 5 wyjazdów za sobą) jade w terminie 16-23 maj, ale naszym celem jest jezioro Ivosjon, 120 km na zachód od Kalskrone.

Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie z tym jeziorem to będe wdzięczny za opinie.

Moja grupka startuje jutro w nocy aby rano w sobote wjechać na prom. Nie śpie już praktycznie od czterech dni (jak zamykam oczy to zarzucam) ;) . Czy to ze mną jest coś nie tak czy to może normalne? :mellow: Przeczytałem już cały internet, obejrzałem wszystkie filmy związane ze Szwecją łącznie z Dzieci z Bullerbyn nie wspominając o filmach wędkarskich.

A tu jeszcze ponad doba do wyjazdu, i jutro trzeba iść do pracy i tam jakoś funkcjonować. (nie wiem jak to wytrzymam)

Stąd pytanie do kolegów bardziej doświadczonych.

Czy przy drugim wyjeździe jest podobnie, czy może mija przy trzecim? :mellow: