radeqs Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witam,Chciałem Wszystkim podziękować za super imprezę! Szczególne pozdrowienia dla współmieszkańców ostatniego domku! PS. Jonaszom dziękuję, za ciągły ubaw, który nam zapewniali Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Witam.I ja dziękuje Wszystkim uczestnikom wyprawy za udany wyjzd,mimo kilku klopocików (szkodnik szykuj się ) <_< mam nadzieje ze następnym razem będzie lepiej he he Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam.I ja dziękuje Wszystkim uczestnikom wyprawy za udany wyjzd,mimo kilku klopocików (szkodnik szykuj się ) <_< mam nadzieje ze następnym razem będzie lepiej he he Pozdrawiam Pozdrowienia dla pechowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Daniel, Ty lepiej pisz poradnik pod tytułem: Dzień bez metrówki to dzień stracony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ciężko było znaleźć rybę i dużo trzeba było pływać (co przy łupince z 4 konnym motorkiem było katorgą).To juz wlasny silnik trzeba do Szwecji targac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Daniel, Ty lepiej pisz poradnik pod tytułem: Dzień bez metrówki to dzień stracony. Etam stracony, zawsze to jakaś nauka i materiał do dalszego kombinowania.Nie chcą na siateczkę to może agregacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Nie chcą na siateczkę to może agregacik Zawsze jest jakaś opcja <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juranty Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Witam!We wtorek 07 września o 02.15 wypływamy z Sasnitz do Szwecji nad jezioro Radanesjon (okolice Udewalli). Może ktoś z Kolegów był nad tym jeziorem i chciałby pochwalić się wrażeniami. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr zamiara Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Za dwa tygodnie też we czterech wypływamy z Sassnitz do Trelleborga i potem dalej 250 km na północ... Hej, damy im damy tym ogoniastym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemko_ Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam za rok najprawdopobniej na jesien 2010, wybieramy sie kuzynem najprawdopodobniej na szkiery Sw. Anny. Kto z Was forumowiczow byl na nich, jakie wrazenia , jakie przynety okazaly sie skuteczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi