pontonss Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Witam, Czy ktoś miał w rękach te blanki (myslę że w Premierze jest ten sam blank), czy nada się on na Wisłę na sandacza (główka maks.20 plus gumis 3-4 cale), i czy ewentualnie można pobiegać z nim za szczupłym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Mam. Używałem na pstrągi. Nie nada się do celu przez Ciebie zakreślonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Adam, ciekawe może być uzasadnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 A Daiwa Infinity jigger 2.7 8-35 ma ktoś mam nowke do wzięcia za 300? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Trzymalem w reku taka daiwe, bardzo fajna lekka sandaczowa szpada:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Mam ten kij STC, na szczupaka na lekko na wody stojące i spokojne rzeczne odcinki.Miesiąc temu został poddany tuningowi - został oskrobany i ubrany w Essexy.Teraz to kapitalny spinning tyle, że na sandacza raczej jako przyłowy i raczej nie na tak duże rzeki jak Wisła.Szczupak, boleń na lekko, okoń 25 cm + jak najbardziej.Główka 20 g + 3" to silikonowy max. Edytowane 24 Października 2014 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Witam Ten blank nie występuje w serii Premier. Mam wersję o którą pytasz, oraz uncjówkę MHF, podobnie jak koledzy uważam że nie spełni Twoich wymagań.Węgiel SC II przy tej długości kija raczej nie daje odczucia szybkości wędki, ponadto przy opisywanej przez ciebie gramaturze wędka kleknie przy podbiciu przynęty. Moje Triumphy doskonale sprawdzają się na szczupakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Mam podobne odczucia a z racji braku kolegów którzy wedkuja i z którymi mogę o tym pogadać pytam na forum dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi