pontonss Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Witam, Czy miał ktoś do czynienia z tym kijkiem na sandacza głównie oraz szczupaka na WIsłę ? Czy to prawdziły ex-fast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Wez sobie inazume 2,70m do 30g w korku i "bedzie Pan zadowolony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 No myślę bo za cenę inazumy mam dwa razy dozsza Daiwę a Daiwa to Daiwa, ktoś ma ten kij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Daiwa to Daiwa - w tym przypadku nic innego jak napis/nalepka na blanku.Te infinity-q wcale takie hyper wypas nie będą w stosunku do Mikado. Edytowane 24 Października 2014 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Do kazdego kija ktory przyjdzie Ci do glowy bedziesz Pan zakladac nowy temat ? podaj w tym wszystkie Twoje wyobry i postsramy sie dogodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 No tak st.croix mam a Daiwę mogę tanio kupić ale chcę wiedzieć czy to typowa sandaczowka dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 http://jerkbait.pl/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1pytasz sie czy kij podoła sandaczom maja juz go ? Nad wode i sprawdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) No wydaje mi się ze brakuje mocy ale o Daiwę pytam miał ktoś z nią do czynienia czy to prawdziwa sandaczowka? Edytowane 25 Października 2014 przez pontonss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi